B+W Rengjøringssett 5 deler Klut, pensel, væske, blåsebelg og lomme B+W Rengjøringssett 5 deler Klut, pensel, væske, blåsebelg og lomme

B+W Rengjøringssett 5 deler

Klut, pensel, væske, blåsebelg og lomme

495,-
18 stk. Totalt på lager
  • 5Butikklager, Bergen
  • 13Hovedlager
  • 0Skøyen

B+W Rensesett 5 deler -  består av rengjøringsklut i mikrofiber, rengjøringspensel av mykt  geitehår, rengjøringsvæske, blåsebelg og en lomme til å oppbevare det i.

B+W renseklut i mikrofiber ca. 20x20 cm

 B+W renseklut fjerner effektivt uønskede partikler fra objektiv og  kamerahus. Der vanlig bomull eller genserermet bare dytter smusset  rundt, er denne kluten laget av laboratoiretestet mikrofibermateriale  som suger til seg smuss og fett. Til tross for at kluten føles silkemyk,  er mikrofibrene designet for å skjære gjennom smussen og løfte vekk  partikler, fett og væske. Linseovreflaten blir helt ren.  Mikrofiberkluten egner seg særdeles godt sammen med B+W  rengjøringsvæske.

B+W Rengjøringspensel fjerner smuss skånsomt

B+W Rengjøringspensel er 12 cm lang og leveres med en hette om beskytter  penselen når den ikke er i bruk. Den fjerner effektivt uønskede  partikler fra objektiv og kamerahus. Penselen består av naturlig slitt  geitehår. Det betyr at hårene ikke er klippet og dermed helt uten skarpe  kanter. Den myke busten forårsaker ikke skade på linseoverflatene og er  helt fri for kjemiske stoffer.

B+W Rengjøringsvæske 50 ml

For rengjøring av optikk, filter og objektiver. Lens Cleaner II kan også benyttes på LCD- og TFT-skjermer, briller, smarttelefoner og nettbrett. Inngrodde merker på en sensitiv optisk flate lar seg ikke fjerne med pusseklut alene. B+W Lens Cleaner II er utviklet nettopp med det for øyet. Det er en meget effektiv rengjøringsvæske som ikke etterlaterseg  uønskede rester på glassoverflaten. Pumpeflasken er enkel å bruke. Væsken er ikke ildfarlig og er miljøvennlig nedbrytbar.

B+W Blåsebelg rengjør uten berøring

B+W Blåsebelg fjerner effektivt uønskede partikler fra objektiv og  kamerahus. Fungerer også utmerket til enklere rengjøring av  presisjonsinstrumenter som kikkerter og kikkertsikter, klokker m.m. B+W  Blåsebelg er 15 cm lang og laget av gummi. Størrelsen og materialet gjør  blåsebelgen enkel å håndtere og den gir en sterk luftstrøm med høy  presisjon.

Produktinformasjon

Hovedkategori Tilbehør
Produktkategori Renseutstyr
Produkttype Utvendig
Produsent B+W


58524