0

Benro Premium videostativ

Benro Video Tripod Kit er ideell for kompakte digitale videokameraer, systemkameraerer og stillkameraer med vekt opptil 5 kg.

Benro Video Tripod kit er et utmerket stativ i mellomklassen. Du får oljedempet hode for panoreringer, noe de billige stativene manger, samtidig som du slipper å betale en liten formue.

Med støtte for kameraer opp til 5 kilo tar den de aller fleste kameraer du kan tenke deg å sette på det, enten det er et videokamera, et speilløst systemkamera eller et speilreflekskamera du tenker å filme med. Du kan også bruke det med PTZ-kameraer hvis du har behov for det. På hodet kan du justere motstanden, slik at den passer til kameraet du har satt på, og det kan låses i en hvilken som helst posisjon

Det utskiftbare hodet har en 60mm halvkule og vater for enkel nivellering, og med bein som er enkle å justere, er det ingen sak å tilpasse stativet til underlaget. Det kommer til og med både føtter og pigger ferdig montert på stativet, og du veksler mellom disse i en håndvending. Det er ikke nødvendig å skru noe ut eller inn.

Konstruksjonen av beina er spesielt laget for å hindre vridninger ved panorering. Midtseksjonen som holer beina på plass, bidrar ytterligere til dette.

Det følger en polstret veske med, som gjør det enkelt å pakke ned og transportere stativet.

KH25P har en høyde på mellom 73 og 156cm, og er 78cm langt sammenslått. Det veier 3kg. Trenger du noe høyere enn det, finnes det også en KH26P som blir 87-184cm høyt, med en sammenslått lengde på 91cm.

Les også...

0

Det smarte tilbehøret

Vi tar en kikk på de smarte tingene du kanskje ikke visste at du trenger.

Les mer
0

Reisestativene Tortoise fra Benro

Lette, men kraftige stativer for deg som trenger et kompakt reisestativ.

Les mer
0

Kanskje verdens mest allsidige stativ?

Det er kompakt, inneholder seks smarte funksjoner og er perfekt som reisefølge på tur.

Les mer
0

Benro Premium videostativ

Benro Video Tripod Kit er ideell for kompakte digitale videokameraer, systemkameraerer og stillkameraer med vekt opptil 5 kg.

Les mer
0

Move Collection - finn din flyt

Move er et system som er laget for å øke tempoet under opptak og filmskaping.

Les mer
0

Velg riktig stativ

Det finnes et stativ til ethvert formål. Få gode tips ved hjelp av denne stativguiden.

Les mer
0

Weebill 2 - Move and See Differently

En stabilisator med rask respons, berøringsskjerm og avansert betjeningslogikk.

Les mer