Zeiss Milvus 25mm f/1.4 Nikon F Mount Zeiss Milvus 25mm f/1.4 Nikon F Mount Zeiss Milvus 25mm f/1.4 Nikon F Mount

Zeiss Milvus 25mm f/1.4

Nikon F Mount

21 990,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Zeiss Milvus 25mm f/1.4 til Nikon

 

Zeiss Milvus-serien

 Zeiss Milvus 25mm f/1.4 er et vidvinkelobjektiv av høy kvalitet, spesielt egnet for landskapsfotografi og arkitektur, motiv som ofte krever maksimal skarphet og detaljgjengivelse. Men med en lysstyrke på f/1.4 er det også utmerket for fotografering i dårlige lysforhold, som ved dokumentar- og gatefotografi. Objektivet finnes med fatning for DSLR-kameraer fra Canon og Nikon, og tegner ut fullformat.
 

Presis fokus
Påkostet produksjon og elegant design er et kjennetegn for Milvus-familien. Det glatte, mattsvarte huset er av metall og en blå gummiring ved bajonetten markerer også at objektivet er værsikret. Fokuseringen er manuell og styres med en bred og presis fokusring som har en rotasjonsvinkel på 172 grader fra nærgrensen (25 cm) til uendelig.

Objektivet er dessuten kompatibelt med fokusverktøyet Zeiss Lens Gears (tilbehør), hvilket innebærer at det med fordel kan brukes for profesjonell videofilming. Mens Canon-versjonen kun har elektrisk styrt blender er Nikon-versjonen også utstyrt med en manuell blenderring. Denne kan kobles om til en modus for trinnløs blenderinnstilling, en fordel ved filminnspilling.
 

Enhetlig fargegjengivelse


Som vanlig har Zeiss satt lista høyt også for den optiske kvaliteten. Innenfor det robuste huset finnes 15 linser plassert i 13 grupper. Blant disse inngår en asfærisk linse som brukes for å gi best mulig skarphet helt ut i kantene, også ved store blenderåpninger. Fem linser av spesialglass som motvirker kromatisk aberrasjon samt T* antirefleksbehandling garanterer at bildene får Zeiss berømte farge- og kontrastgjengivelse.

Videofotografer kan også bekymringsfritt veksle mellom ulike Milvus-objektiv ettersom de alle har samme fargegjengivelse. Med andre ord ingen risiko for skiftende toner i filmmaterialet.

 

Husk filter! 82mm filterstørrelse

Produktinformasjon

Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 82
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Lengde Objektiv (mm) 123
Merker Zeiss
Nærgrense i cm 25
Objektivfatning Nikon F
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilrefleks
Største blender vidvinkel f/1.4
Vekt Objektiv (g) 1171


Produsentens varenr2096-550
33298