57472

Wacom Bamboo Ink, 2nd, Gray, stylus

Digital penn for Windows Ink

640,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
4 stk. Leverandørlager

Wacom Bamboo Ink i grå er en smart digital penn for skriving og notering for Windows Ink. Denne digitale pennen er den enkle, naturlige og intuitive måten å ta notater på og markere dokumenter. Den fungerer med apps på en rekke pennaktiverte enheter, slik at du kan være mer produktiv på dine betingelser.

Skriv naturlig

Bambus blekk føles så naturlig som å sette penn til papir. Den følsomme fine spissen lar deg skrive presist. Trykk på Windows Ink Workspace-ikonet eller favorittappene dine for å begynne å skrive. Og det langvarige batteriet lar deg holde fokus på prosjektene dine.

Tilpass pennen din

Velg å legge til et tilbehørssett med 3 autentiske spisser - myk, middels og fast - for å passe best til din arbeidsform (selges separat).

En penn for mange enheter

Bambus blekk er optimalisert for Windows Ink og fungerer sammen med både Wacom Active ES-protokoll og Microsoft Pen Protocol (MPP) -enheter, noe som gir deg fleksibiliteten til jobbe hvordan du vil.

App for å ta deg videre

Du kan holde ideene dine levende ved å redigere og forbedre dem, ved hjelp av pennen i Bamboo Paper-appen, noe som gir følelsen av en notatbøker. Optimalisert for Windows Ink på berøringsenheter med Wacom Active ES eller Microsoft Pen Protocol (MPP


 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Data
Merker Wacom
Produktkategori Tegnebrett
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrCS323AG0B
118,-
Varenr115203
Bestilt, ukjent leveringstid