Vallerret Markhof Pro 2.0 Fotohansker Størrelse: S Vallerret Markhof Pro 2.0 Fotohansker Størrelse: S Vallerret Markhof Pro 2.0 Fotohansker Størrelse: S Vallerret Markhof Pro 2.0 Fotohansker Størrelse: S Vallerret Markhof Pro 2.0 Fotohansker Størrelse: S Vallerret Markhof Pro 2.0 Fotohansker Størrelse: S Vallerret Markhof Pro 2.0 Fotohansker Størrelse: S

Vallerret Markhof Pro 2.0 Fotohansker

Størrelse: S

698,-Kampanjepris
799,-Ordinær pris
4 stk. Totalt på lager
 • 2Butikklager, Bergen
 • 2Hovedlager
 • 0Skøyen
0

Varme hender og enkel tilgang til kameraknappene

Du trenger aldri mer å fryse på hendene med Vallerret.

Fotohansken fra norske Vallerret er et must når du skal fotografere i kulden.


Spesifikasjoner

1. 100% Merino Ullfôr: Naturens beste våpen mot kulde giver deg en varm men forholdvis tynn hanske perfekt for fotografering.

2. FlipTech-fingerlukking med magneter: Du er klar til å fotografere i løpet av sekunder. Bare vipp av finger toppene og nyt godt av full tilgang til alle kamera-knappene.

3. Elastisk Jersey materiale rundt håndleddet: Skyv på og skli av med letthet.

4. Materialer med høy yteevne: Geitskinn, 2 lag DWR ytre skall og semsket skinn motstår vann og gir bra beskyttelse mot elementene. Et Thinsulate mellemlag gir ekstra varme til å stå imot vinterens kalde temperaturer.

5. Sklisikker håndflate: Super greip på håndflaten gir deg en perfekt kamerafølelse. Printet er et motiv av det ikoniske tyske landskap, The Devils Bridge.

6. SD-kortlomme innebygd med Tripod-nøkkel: Praktisk oppbevaringslomme til bruk for ekstra SD-kort, eller mikrofiberklut med en innebygd funksjonel Tripod-nøkkel.

 

Egenskaper

 • OBS! SLIM fit, UNISEX størrelse. Hvis du foretrekker en løsere passform bør du vurdere å gå opp i størrelse.
 • 100% Merino Ullfôr
 • FlipTech fingerlukking med magneter
 • Geiteskinn, laminert mykt stoff og 2-lags DWR semsket skinn
 • Sklisikker håndflate med unikt fotoprint
 • SD-kortlomme med innebygd Tripod nøkkel
 • Elastisk Jersey materiale rundt håndleddet for enkel av / på
 • Tips! Disse hanskene passer perfekt for deg som flyr drone i kalde omgivelser, da man enkelt kan gjøre tilgjengelig tilgang til spakene ved å vippe av fingerbeskyttelsen for å frigjøre fingrene til håndtering av kontrolleren.

Markhof Pro Model er designet for midt-vinterforhold.

Markhof Pro 2.0 er en absolutt favoritt. En allsidig fotohanske som holder deg varm de fleste vinterdager.

Spesifikasjoner

 1. 100% Merino Ullfôr: Naturens beste våpen mot kulde gir deg en varm men forholdvis tynn hanske som er perfekt for fotografering.
 2. FlipTech-fingerlukking med magneter: Du er klar til å fotografere i løpet av sekunder. Bare vipp av fingerbeskyttelsen og du har tilgang til alle kamera-knappene.
 3. Elastisk Jersey materiale rundt håndleddet: Enkelt å ta av og på hanskene.
 4. Materialer med høy yteevne: Geitskinn, 2-lags DWR og semsket skinn avviser vann og gir god beskyttelse mot vær og vind. Et Thinsulate mellomlag gir ekstra varme i vinterens kalde temperaturer.
 5. Sklisikker håndflate: Godt grep på håndflaten gir deg en perfekt kamerafølelse. Et printet motiv av det ikoniske tyske landskapet, The Devils Bridge.
 6. SD-kortlomme innebygd med Tripod-nøkkel: Praktisk oppbevaringslomme til ekstra SD-kort eller en mikrofiberklut, med en innebygd funksjonell Tripod-nøkkel.

Størrelsesguide

Finn din størrelse:

 • Mål rundt den bredeste delen av hånden din med en avslappet, åpen håndflate.
 • Mål fra den nederste delen av hånden din til tuppen av langfingeren din.

OBS: Hanskene for å sitte tett for best mulig kamerafølelse. Denne størrelsesguiden gjelder tettsittende hansker.

Vennligst merk at hanskene er designet for å sitte tett, for best mulig kamerafølelse uten å kompromisse med varmen. Hvis du foretrekker en løsere passform, vennligst velg en størrelse større.

Ettersom vi lærer oss mer om hansker, lærer vi også at alle hender er ulike. Noen personer har lange, tynne fingre og smale håndledd, andre har brede hender og korte fingre.

Hvilken størrelse bør jeg velge hvis jeg er mellom to størrelser?

For mange er det beste alternativet å velge en størrelse større hvis målene dine er mellom to størrelser.

Hvis du er mellom to størrelser eller hvis hendene dine ikke stemmer med målene i størrelsesguiden vår, anbefaler vi at du prioriteter målet på omkretsen. Omkretsen er det viktigste målet, og hvis omkretsen på hansken er for liten vil den ikke passe deg. Burde jeg velg en større størrelse på den fôrede hansken min?

Hvis du vurderer å bruke en fôret hanske med fotohanskene dine, anbefaler vi at du velger samme størrelse på den fôrede hansken som fotohansken. Vi designer de fôrede hanskene for at de skal være tynne og passe inni fotohanskene våre, så vi anbefaler at du velger din normale størrelse på de fôrede hanskene. Det finnes dog to unntak:

 • Unntak nr 1: Hvis du befinner deg lengst ut på størrelsesskalaen i størrelsesguiden, f.eks. 1mm fra størrelse Large, anbefaler vi at du velger en størrelse større hvis du planlegger å bruke de fôrede hanskene med fotohanskene dine ofte.

 • Unntak nr 2: Hvis du foretrekker å bære hansker med en litt løsere passform, skal du også velge en størrelse større når du legger til en fôret hanske. Vi anbefaler ikke dette, ettersom det vil kompromittere fingerferdigheten din, og vår prioritet er best mulige kamerafølelse. Men du vet best hva du liker!

Tips: Vær nøye med å velge en fôret hanske som sitter tett rundt hånden din for best mulig Fliptech-ytelse når du bærer fôrede hansker inni fotohansker.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Tekstil
Merker Vallerret
Produktkategori Hansker
Produkttype Skallhansker


Produsentens varenr19MHP2-BK-S
192803