626686 626686 626686

Tilta Cage Sony ZV-E1 Lightweight Kit

Sort

1 523,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

TILTA Camera Cage for Sony ZV-E1 Lightweight Kit Black

  • Høy kompatibilitet for flere konfigurasjonsalternativer
  • Bytt mellom horisontale og vertikale moduser
  • Ekstra sikkerhet for å forhindre rotasjon
  • Tilpasset design for effektiv montering
  • Ergonomisk design for kreativitet

Designet med allsidighet og funksjonalitet i tankene, gir dette lettvektssettet deg muligheten til å ta videografien din til nye høyder.

Dette kameraburet fungerer som et ekstra beskyttelseslag for kamerahuset ditt, samtidig som den imøtekommer et bredt spekter av eksterne tilbehør via flere monteringsalternativer, inkludert et coldshoe-feste, NATO-skinne, M3-gjenger for objektivstøtte og ¼”-20 gjenger med lokasjonsmarkeringer.

Den inkluderte NATO-skinnen og NATO-topphåndtaket gir mulighet for mer fleksibel filming og håndtering, spesielt nyttig for filming i lave vinkler.

Topphåndtaket utvider også monteringsalternativene med ekstra 1/4"-20 gjenger og et coldshoe-fest, som er den perfekte løsningen for en ekstern skjerm.

Opplev sømløse overganger mellom horisontale og vertikale opptakskonfigurasjoner med den avtakbare ARCA-plateutløseren som kan monteres både på bunnen og siden av buret.

Takket være de mange kontaktpunktene mellom kamerahuset og buret, sikrer dette systemet en sikker og stabil tilkobling, begrenser kamerarotasjon, noe som er spesielt viktig ved bruk av en trådløs oppfølging av fokuseringsmotor.

Kompatibel med den trådløse mikrofonen Sony ECM-W2BT, tilbyr denne kameraburet en sømløs integrering med lydoppsettet ditt.

Vi har tatt hensyn til tilbakemeldinger fra profesjonelle fotografer og inkludert et innebygd håndtak, noe som gjør dette til et av våre mest fleksible kamerabur til dags dato.

Buret gir fortsatt enkel tilgang til alle essensielle kamerafunksjoner, slik at du kan opprettholde uavbrutt tilgang til kameraporter, brukerknapper og batterikompartimentet uten behov for å fjerne buret.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Tilta
Produktkategori Stabilisering
Produkttype Cage


Produsentens varenrTA-T35-B-B