Tilta Tiltaing Canon C70 Advanced Kit Cage for Canon C70. Sort Tilta Tiltaing Canon C70 Advanced Kit Cage for Canon C70. Sort Tilta Tiltaing Canon C70 Advanced Kit Cage for Canon C70. Sort

Tilta Tiltaing Canon C70 Advanced Kit

Cage for Canon C70. Sort

4 885,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Dette avanserte settet er et beskyttende bur for Canon C70 og inkluderer relevant tilbehør for å forbedre funksjonaliteten til C70 i et videoproduksjonsmiljø.

Full Cage har flere 1/4”-20 gjenger med lokaliseringsstifter, doble coldshoe-fester og en NATO-skinne for Type IV og VI sidehåndtak. Den har også en ARRI-kompatibel rosetttilkobling samt en stangfesteport for den medfølgende enkeltstangholderen. Denne rosetten er unikt plassert på bunnen av buret, noe som gjør at det justerbare topphåndtaket kan monteres for å skyte mer komfortabelt vertikalt.

Bunnplaten har 1/4?-20 gjenger for å feste kameraet til forskjellige hurtigutløserplater og er kompatibel med ARCA-festet på RS2-monteringsplaten. 15 mm LWS baseplate Type V legger til 15 mm stangstøtte til systemet og lar deg montere stangbasert tilbehør som mattebokser og følge fokussystemer. Den lave profilen til denne bunnplaten er spesielt designet for å imøtekomme den unike høyden til C70 og for å passe perfekt med sensorens optiske senter. Bunnen av bunnplaten kobles naturlig til Tilta Standard Dovetails og støtter også forskjellige hurtigutløserplater via 1/4"-20 og 3/8"-16 gjenger.

Det medfølgende Advanced Power Handle monteres på venstre side av buret via en NATO Rail-tilkobling. Dette håndtaket har en 12V Micro DC-port (3,5/1,35 mm) og en 8V USB-C-port for strøm til kamerahuset eller annet tilbehør som vårt Nucleus Nano Wireless Lens Control System. Håndtaket kan også kontrollere Run & Stop på C70 via en medfølgende Run Stop-kabel. Rotasjonen av håndtaket og den ekstra håndremmen gir komfortabel og fleksibel betjening av Canon C70.

Den medfølgende EF-monterte linseadapterstøtten monteres foran på buret for å gi et ekstra kontaktpunkt for å støtte en RF til EF-adapter.

Merk: 15 mm LWS baseplate Type V har adskilte stangfester foran og bak som ikke er tilkoblet.

 

I pakken:

Full Camera Cage for Canon C70 – Black(TA-T12-FCC-B) x1
Tiltaing Left Side Advanced Power Handle with Run/Stop (F570 Battery) – Black(TA-LRH-57-B) x1
Tiltaing Advanced Left Side Handle Attachment Type VI – Black(TA-AHA6-L-B) x1
Advanced Side Handle Run/Stop Cable for USB-C Port(RS-TA3-USBC) x1
Tiltaing 15mm LWS Baseplate Type V – Black(TA-BSP5-15-B) x1
Aluminum rod 15x200mm-Black version(R15-200-B) x2 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Tilta
Produktkategori Stabilisering
Produkttype Cage


Produsentens varenrTA-T12-D-B
467979