482077 482077 482077

Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD

For Fujifilm X

9 060,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
4 stk. Leverandørlager

Den nye Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD kombinerer det beste fra mange verdener. Den er kompakt og lett, har et zoomområde som passer til de fleste typer fotografering, fra vidvinkellandskap til portretter med kremaktig bokeh, og med stor minimumsobjektavstand, er den også godt egnet for makro. På toppen av det har Tamron satt inn en f/2.8 blenderåpning gjennom hele zoomområdet!

Egenskaper

  • Ideell for alle typer fotografering og video
  • f/2.8-blenderåpning gjennom hele zoomområdet
  • Filterstørrelse 67 mm
  • Fuktsikker konstruksjon
  • Designet for Fujifilm X-fatning
  • Veier bare 525 g

  .

Tamron 17-70mm har en 17 mm vidvinkel, som er ideell for landskaps- og arkitekturfotografering, og har en rekkevidde på opptil 70 mm. Med dette området er det det første f/2.8 høyhastighets zoomobjektivet i verden for APS-C speilløse kameraer som oppnår et 4,1x zoomforhold.

Objektivet er utstyrt med Tamrons VC-mekanisme (Vibration Compensation) for å minimere kamerarystelser og en MPU (Micro-Processing Unit) som er dedikert til vibrasjonskompensasjon.

Resultatet er en raskere, mer presis AF-ytelse og en konsekvent kraftig VC (Vibration Compensation). VC er også spesielt optimalisert for videoopptak. Denne VC-mekanismen utnytter AI-teknologi når du tar opp video.

Rask autofokus for foto og video

RXD-trinnmotoren gir jevn og rask autofokus, fungerer utmerket både for foto og video, og er kompatibel med mange kameraspesifikke funksjoner og funksjoner, inkludert Fast Hybrid AF og Eye AF

Den optiske konstruksjonen på det nye 17-70mm f/2.8-objektivet har 16 elementer i 12 grupper. To GM (glassformede asfæriske) linseelementer og ett hybrid asfærisk linseelement er nøyaktig ordnet for å opprettholde høy oppløsning  fra kant til kant. Objektivet har 9 blenderlameller for å gi en kremaktig og bløt bokeh. Nærgrensen er på 19 cm, noe som også gjør den egnet til makrofotografering.

Objektivet har en fuktbestandig konstruksjon og fluorbelegg som gir ekstra beskyttelse og gjør linsen nyttig selv under tøffe værforhold.

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Diameter obj (mm) 74,6
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 67
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 17
Lengde Objektiv (mm) 120
Lengste brennvidde 70
Merker Tamron
Nærgrense i cm 19
Objektivfatning Fujifilm X
Objektivtype Normal
Produktkategori Fuji X Mount
Produkttype Standardzoom
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 525
Værtettet Ja
Zoom Ja


Produsentens varenrB070X