Tamron 35mm f/2.8 Di III OSD M1:2 For Sony E Tamron 35mm f/2.8 Di III OSD M1:2 For Sony E Tamron 35mm f/2.8 Di III OSD M1:2 For Sony E Tamron 35mm f/2.8 Di III OSD M1:2 For Sony E

Tamron 35mm f/2.8 Di III OSD M1:2

For Sony E

2 699,-
2 stk. Totalt på lager
 • 2Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
4 stk. Leverandørlager
0

Prøv Tamron objektiver

Oppgradere kamerautstyret ditt? Prøv utvalgte Tamron-objektiver før du kjøper.

0

Direkterabatt på utvalgt optikk fra Tamron

Akkurat nå kan du få direkterabatt på utvalgte zoom-objektiver fra Tamron.

Tamron 35mm f/2.8 Di III OSD M 1:2 for Sony E-mount, er en elegant, liten og lett, og er en av de mest populære og elskede brennvidder. Denne vidvinkelen er designet for fullformat Sony E-mount speilløse kameraer, og utmerker seg med sin f/2.8-design som skaper en balanse mellom hastighet og et kompakt design, noe som gir et svært bærbart objektiv for bruk i forskjellige situasjoner.

I tillegg til allsidigheten er også en maksimal forstørrelsesgrad på 1:2  og 14,99 cm nærgrense for arbeid med makrobilder en svært god egenskap. En OSD-trinnmotor oppnår rask og nesten lydløs autofokusprestasjon sammen med manuell fokus. I tillegg har objektivet en fuktighetsresistent fysisk design sammen med et fluorbelegg som passer til arbeid under dårlige forhold.

 • Premium vidvinkel designet for full-frame Sony E-mount speilløse kameraer, men er også egnet for bruk med APS-C-modeller der det gir en ekvivalent brennvidde på 52,5 mm.
 • F/2.8 maksimal blenderåpning gir en balanse mellom å være egnet til å jobbe under tilgjengelige lysforhold og realisere en imponerende kompakt og lett profil.
 • Ett LD (Low Dispersion) -element reduserer kromatiske avvik og fargefrie for å gi økt klarhet og fargeløshet.
 • Ett asfertelement av støpt glass forhindrer forvrengning og sfæriske avvik for større skarphet og mer nøyaktig gjengivelse.
 • BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) -belegg har blitt brukt på linseelementer for å redusere overflatrefleksjoner og forhindre linseflare og ghosting for økt kontrast og fargenøyaktighet.
 • Dette objektivet er ideelt for nærbilder, og har en maksimal forstørrelse på halveringstid 1:2 sammen med en fokuseringsavstand på 14,99 for å passe til arbeid på nær avstand.
 • OSD-trinnmotor tilbyr spesielt stille, rask og presis autofokusytelse sammen med manuell fokusering.
 • En fuktresistent konstruksjon gir fordel av dette objektivet under bruk i vanskelige forhold, og et fluorbelegg har også blitt påført frontlinselementet for å beskytte mot støv, smuss og smøring.
 • Avrundet syvblads membran bidrar til en behagelig bokehkvalitet.

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 73
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 67
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Lengde Objektiv (mm) 63,5
Merker Tamron
Nærgrense i cm 14,99
Objektivfatning Sony E
Objektivtype Foto
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Største blender tele f/2.8
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 210


Produsentens varenrF053
64389