Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 for Nikon F Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 for Nikon F Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 for Nikon F Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 for Nikon F Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 for Nikon F

Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2

for Nikon F

15 889,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
15 stk. Leverandørlager
Velg fatning
0

Direkterabatt på utvalgt optikk fra Tamron

Akkurat nå kan du få direkterabatt på utvalgte zoom-objektiver fra Tamron.

Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC VC USD G2 er et godt allround objektiv som passer svært godt til landskap, portrett, reiser, reportasje og til og med sportsfotografering – et 24-70mm f/2.8 har mange bruksområder takket være sitt allround-brennviddeområde og sin høye lysstyrke. Når et slikt objektiv dessuten utstyres med bildestabilisering blir det enda mer allsidig og gir mulighet til å fotografere spontant og kreativt i lysforhold som normalt ville kreve stativ.

 

 • Klasseledende bildestabilisering, (VC = Vibration Compensation) klarer opptil 5 lukkertrinns forbedring
 • USD-motor (Ultra Sonic Silent Drive) gir stille fokusering og mulighet til manuell finjustering
 • Raskere og sikrere autofokus, takket være dedikert prosessor
 • Nytt, mer eksklusivt utseende og hus i metall for premium følelse
 • Værsikringer og frontlinse med fluorine-behandling beskytter objektivet mot fukt og støv
 • Avansert optisk konstruksjon og antirefleksbehandling med eBand Coating for ultrahøy bildekvalitet ved alle brennvidder og blendere
 • Elektromagnetisk blender
 • Mulighet for å oppdatere firmware og finjustere AF og VC med Tamron TAP-in Console
 • Motlysblender med forbedret låsemekanisme

Svært god bildestabilisering

Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 har doble microprosessorer hvorav den ene prosessoren har kun ansvar for autofokusen, noe som tidligere ble drevet av en ultralydmotor USD (Ultrasonic Silent Drive), men nå vil objektivet få raskere og mer nøyaktig fokusinnstilling gjennom den høyere prosessorkraften.

 

Den andre prosessoren er dedikert til bildestabiliseringen, som har blitt klasseledende, og nå klarer å kompensere kamerabevegelser opptil 5 trinn lengre lukkertid enn man normalt kan bruke på frihånd. Sammen gjør de generasjon to (G2) av Tamrons lyssterke allroundzoom til et enda bedre objektiv enn den populære gjengangeren, både når motivet krever lynrask reaksjon eller mer langsomt arbeidstempo i vanskelige lysforhold.

Eksklusiv design

Som sine søsken i den påkostede SP-serien har Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 fått et nytt, mer stilfullt utseende med en lekker blanksvart overflate. En ring i matt sølvfarge inntil bajonetten gir det lille ekstra som øker følelsen av eksklusivitet. Huset er laget av metall og er værsikret med hjelp av gummipakninger som tetter mot fukt og støv. Det elegante men samtidig meget store designet gir en følelse av god kvalitet.

Glass i mange former 

Innsiden har en avansert optisk konstruksjon som består av 17 linseelementer i 12 grupper. Her inngår tre linseelementer av XR-glass og to av LD-glass som tilsammen forhindrer forekomst av kromatisk aberrasjon. Hele fire asfæriske linseelementer (tre støpte glasslinser samt en hybridasfærisk) brukes for å gi minimal forvrengning og høy oppløsning og fokus over hele bildeflaten ved samtlige brennvidder og blendere.

eBand-coating

Tamrons overflatebehandling eBand-coating reduserer effektivt reflekser og minimerer dis slik at bildene får maksimal kontrast og fargemetning. Frontlinsen har dessuten fått fluorine-belegg som ikke bare gjør det enklere å tørke rent vann og fingeravtrykk, det er også motstandsdyktig mot riper.

Forbedret mekanikk

Alle bevegelige deler i det nye objektivet har blitt forbedret, blant annet har zoom-mekanismen fått økt følsomhet og presisjon. G2 har også en elektromagnetisk blender, en finesse som gir raskere og mer presis blenderstyring, som er vesentlig både ved actionfotografering og videoinnspilling.

Motlysblender

Motlysblenderen har fått en ny låsemekanisme som gjør det enklere og raskere å skru på, og minsker risikoen for feilmontering som kan gi vignettering.

Tamron Tap-in Console (tilbehør)

Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 kompatibel med tilbehøret Tamron Tap-in Console som inneholder en USB-port for pc-tilkobling. Med hjelp av dette kan man selv utføre firmware-oppdateringer og finjustere objektivets autofokus og bildestabilisering.


Husk filter! Filterdiameter: 82mm. Selges separat.

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 82
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Korteste brennvidde obj 24
Lengde Objektiv (mm) 108,5
Lengste brennvidde 70
Merker Tamron
Nærgrense i cm 38
Objektivfatning Nikon F
Objektivtype Foto
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilrefleks
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 900
Værtettet Ja


Produsentens varenrA032N
27271