Symply PRO LTO-8 Desktop Arkiv Single LTO-8 Thunderbolt 3 Symply PRO LTO-8 Desktop Arkiv Single LTO-8 Thunderbolt 3 Symply PRO LTO-8 Desktop Arkiv Single LTO-8 Thunderbolt 3

Symply PRO LTO-8 Desktop Arkiv

Single LTO-8 Thunderbolt 3

81 990,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen

Symply PRO LTO Desktop Thunderbolt 3

Fram til nå var de fleste LTO-tape-produkter omformet til IT-systemer eller kompromittert i design. Med introduksjonen av SymplyPRO LTO har det blitt endret. SymplyPRO LTO ble designet med tanke på reklamer. SymplyPRO LTO består av plasseffektive design for enkelt skrivebord og innovative dobbeltdrevne stasjonære systemer med Symply CableLess-teknologi, noe som gjør dem svært brukbare og oppgraderbare.

Hvert SymplyPRO LTO-skrivebord bruker et robust og stilig kabinett i metalllegering. Og det er ikke bare robust - det er kompakt og fullt utstyrt. Med en hvisstille vifte og førsteklasses strømforsyning er SymplyPRO LTO designet for mange års problemfri service. Skrivebordssystemene inkluderer to Thunderbolt 3 -porter for daisy chaining og rask lading av enheter. De inkluderer også en SAS-ekspansjonsport og en SAS-vertstilkoblingsport hvis du trenger å koble andre SAS-enheter til din Thunderbolt-utstyrte datamaskin, eller bruke den med en arbeidsstasjon som ikke er Thunderbolt.

Alle SymplyPRO LTO -konfigurasjoner har støtte for Linear Tape File System (LTFS). Tillater enkel dra og slipp -filoperasjon som ligner på en vanlig harddisk. LTFS kan redusere behovet for sikkerhetskopiering eller arkivprogramvare, og lar brukerne enkelt utveksle data ved hjelp av LTO -kassetter eller kopiere data til og fra harddisker eller SSD'er.

Konfigurasjoner er tilgjengelige for å dekke alle behov og budsjetter fra enkelt- og dobbel halvhøyde LTO-7 og LTO-8-stasjoner, til de siste LTO-9-stasjonene i full høyde med 18 TB råkapasitet og lese/skrivehastigheter på opptil 400 MB/s.

Selv om SymplyPRO LTO-maskinvaren er et trinn ovenfor, gjør den medfølgende funksjonsrike SymplyATOM -programvaren (Advanced Tape Operations and Management) enkel bruk og vedlikehold. SymplyPRO LTO-systemer er også kompatible med populære backup- og arkivverktøy for macOS og Windows, inkludert YoYotta LTFS, Hedge Canister, Xendata, Tiger Technology Bridge, Retrospect og Archiware P5.

Enten du er en medieprofessor som jobber med settproduksjon, postproduksjon, VFX, uavhengig filmskaping, egen kreativitet, fotografering eller utdanning, bør SymplyPRO LTO være din tape-lagring.

 • Desktop single and dual drive options for maximum configurations
 • LTO-7 and LTO-8 half-height, and LTO-9 full-height configurations to meet every user need
 • Advanced metal alloy enclosure with premium whisper quiet fan and premium power supply for unmatched reliability
 • SymplyATOM management and operations software is included with every system for simplified common management tasks and complete easy maintenance
 • Supports LTFS and AES 256-bit encryption
 • Data and Cleaning Cartridge Included
 • 2m (6.5ft) Active Thunderbolt 3 Cable included
 • Kensington Lock
 • SymplyLOCK
 • Optional ruggedized carry case for desktop systems and LTO modules
 • All products have a standard three year warranty with option upgrade to five years

Space gray kabinett for sikkerhetskopiering og arkiv med 1 x LTO-8 båndstasjon
Kapasitet på 12 TB (30 TB komprimert) og fart på 300 MB/sek (750 MB/sek komprimert).
Kompatibel med LTFS, WORM Media og 256-bit kryptering. Sille drift med førsteklasses Noctua-vifte, intern automatisk vekslende strømforsyning (110-240v). Med 2 Thunderbolt 3 porter støtter den device charging & daisy chaining.

Pakken inneholder:
1x  LTO-8 drev 
1 x LTO Kasset
1 x Rengjøring Kasset
1 x 2 meter Thunderbolt 3 -kabel,
1 x Strømkabel
SymplyATOM -programvare.

 Kan også kjøpes som LTO7 eller LTO9 utgave.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Merker Symply
Produktkategori Stasjonær
Produkttype Harddisk


Produsentens varenrSYPRO-DT3L8HH1-A0
236240