643933 643933 643933 643933 643933 643933 643933

Sony ILX-LR1 Videokamera

61 MP. Fullframe

42 846,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Sony ILX-LR1 er et profesjonelt kamera med en 61,0 effektive megapiksler, fullformat bildebrikke, utskiftbare E-mount-objektiver og full fjernstyring via Sony Camera Remote SDK (Software Development Kit), designet spesielt for industrielle applikasjoner.

Fang hver detalj
Oppgrader dronebildene og videoene dine med Sonys avanserte bildebehandlingsteknologi. Forvandle bildene dine med en 61,0 effektive megapiksler fullformat bildebrikke og utskiftbare E-mount presisjonsobjektiver. Med mer oppløsning i hvert bilde kan du se detaljer som ville være usynlige med konvensjonelle dronekameraer.

Installer og integrer
Det at det er betydelig lettere enn konvensjonelle Alpha-kameraer gjør ILX-LR1 ideell for inspeksjon, etterforskning, kartlegging og kartlegging. Uten behov for søker og eksterne kontroller er den slanke og allsidige formfaktoren egnet for mange industrielle bruksområder.

Bygg din skreddersydde applikasjon
ILX-LR1 støtter Sony Camera Remote SDK, noe som gir brukere direkte og responsiv tilgang til kameraets menyer og andre funksjoner fra deres egne programvareapplikasjoner.

Høyoppløselig sensor for detaljerte bilder
En 35 mm fullformat bakbelyst Exmor R™ CMOS bildebrikke med omtrent 61,0 millioner effektive piksler tilbyr ekstraordinær følsomhet, oppløsning og dynamisk område. Den avanserte BIONZ XR™ bildebehandlingsmotoren fungerer i sanntid og leverer naturlige gradasjoner og realistiske farger med lav støy for stillbilder og filmer. Med høy oppløsning, lav støy og bredt dynamisk område kan ILX-LR1 avsløre de fineste detaljene som små riper og sprekker under inspeksjon, etterforskning, kartlegging og kartlegging. Et bredt ISO-område fra 100-32000 lar kameraet operere under de fleste dagslysforhold.

Lett, tilpasningsdyktig design for fjernoperasjoner
ILX-LR1 er designet for industrielle applikasjoner som ikke har behov for et konvensjonelt kamerahus, LCD-skjerm, søker, grep, Multi Interface (MI) Shoe eller batteridrevet funksjonalitet, alt i et lett og kompakt design. Vekten av kamerahuset er bare 243 g, mens dimensjonene er 100 x 74 x 42,5 mm.

Den lavere vekten betyr lengre flygetider, og den kompakte kroppen passer inn i mindre droner, slik at høyder-jobber kan fullføres raskt. En kontinuerlig opptakshastighet på 3 bps, som er egnet for dronekartlegging, muliggjør rask fullføring av høydeopptak og sparer deg tid.

Dedikert SDK for integrasjon med skreddersydde applikasjoner
Sony Camera Remote SDK lar brukere kontrollere ILX-LR1 sine menyer og andre funksjoner fra egne programvareapplikasjoner eksternt. Ved å integrere et API i systemet blir det mulig å fjernstyre kameraet fra en datamaskin, slik at endringer i kamerainnstillinger, utløserutløsning, live visningsovervåking og mer kan utføres eksternt. Med Sony Camera Remote SDK kan brukernes applikasjoner koble unike bilde-IDer med dronens posisjonsdata i etterbehandling.

Bygget for enkel montering
ILX-LR1 aksepterer DC-strøm for langvarig bruk uten behov for å bytte batterier. Den inkluderer strøm- og opptaksindikatorlamper for en øyeblikkelig ekstern visuell statuskontroll. Kameraets Power and Control Terminal muliggjør lav-latens datatilgang for eksterne applikasjoner som krever øyeblikkelig respons, for eksempel å ta et bilde på et bestemt øyeblikk. Gjennom terminalen kan fokus- og utløsersignalet sendes fra et eksternt system, og et eksponeringsutsignal kan sendes fra kameraet. Strømforsyning, eksponeringsutgang, fokus og utløser kan sendes til/fra kameraet med en enkelt terminal. For å forhindre utilsiktede endringer i kamerainnstillinger er det utstyrt med en LÅS-bryter. Selv når LÅS-bryteren er slått PÅ, tillater den fortsatt å ta bilder ved å trykke på utløseren. Det er skrufester på hver av de seks overflatene, mens kontroller og kontakter - og mikro HDMI, USB-C (med topp-låsemekanisme) og andre kontroller er gruppert sammen for å maksimere monteringsalternativene.

Stort utvalg av E-mount-objektiver
ILX-LR1 er et kamera med utskiftbart objektiv, kompatibelt med et bredt utvalg av E-mount-objektiver. Uansett oppdrag kan du velge det mest passende objektivet, inkludert mellomstore teleobjektiver. Med ca. 61,0 effektive megapiksler 35 mm fullformat bildebrikke kan et enkelt bilde tatt fra stor høyde erstatte flere bilder fra ett kamera med lavere oppløsning.

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videokamera
Merker Sony
Produktkategori Cine
Produkttype Profesjonell


Produsentens varenrILXLR1.CE7