491044 491044 491044 491044 491044 491044 491044 491044

Sony ECM-G1 Mikrofon

Shotgunmikrofon. Perfekt for vlogging

1 890,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager
4 stk. Leverandørlager

Sony ECM-G1 er en liten og lett shotgun-mikrofon som forbedrer standarden på videoopptak gjennom høykvalitets lydopptak.

Klar lyd av høy kvalitet spiller en viktig rolle når du tar opp innhold for video. ECM-G1 har en mikrofonkapsel med stor diameter (ca. 14,6 mm), som gir klare opptak samtidig som den undertrykker støy, og forbedrer kvaliteten på videoproduksjonen betydelig.

ECM-G1 er den perfekte mikrofonen for vlogging da den fanger klare stemmer, inkluderer en vindskjerm for å redusere vindstøy når du filmer utendørs og har en optimalisert struktur for å undertrykke frekvensvibrasjonsstøy med antivibrasjonsdempere. Når den er koblet til et Sony-kamera utstyrt med Multi Interface (MI)-skoen, eliminerer den kabelløse designen til og med kabeloverført vibrasjonsstøy.

Klare opptak foran kameraet fremheves med super-kardioid og omgivelseslyd som er undertrykt for å sikre at kun ønsket lyd tas opp – flott for selfie-opptak. Selv når du fotograferer innendørs, er ECM-G1 svært effektiv til å redusere stemmegjenklang og ekko fra vegger, noe som resulterer i bedre stemmeopptak.

Nyt høykvalitetslyd hvor som helst, når som helst

MI Shoe-støtte gir større fleksibilitet med batterifri og kabelfri fotografering. Strømmen leveres direkte fra kameraet til mikrofonen, så ingen problemer med at batteriet går tomt eller kabler i veien – selv når du fotograferer med den vinklede LCD-skjermen åpen horisontalt.

ECM-G1 er ultralett, veier bare 34 g og veldig kompakt (B x H x D: 28,0 mm x 50,8 mm x 48,5 mm), så den kan brukes hvor som helst, når som helst.

En opptakskabel er inkludert for enkelhets skyld, og mikrofonkontakten er kompatibel med et bredt spekter av enheter, som kameraer og smarttelefoner, og gir brukere den ultimate fleksibiliteten for ulike opptakskrav. 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Sony
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Retningsstyrt


Produsentens varenrECMG1Z.SYU
491044