Julegavetips →

Sony FDR-AX43A 4K Handycam Sony FDR-AX43A 4K Handycam Sony FDR-AX43A 4K Handycam Sony FDR-AX43A 4K Handycam Sony FDR-AX43A 4K Handycam Sony FDR-AX43A 4K Handycam Sony FDR-AX43A 4K Handycam Sony FDR-AX43A 4K Handycam Sony FDR-AX43A 4K Handycam Sony FDR-AX43A 4K Handycam Sony FDR-AX43A 4K Handycam Sony FDR-AX43A 4K Handycam Sony FDR-AX43A 4K Handycam

Sony FDR-AX43A

4K Handycam

7 464,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Sony VinterCashback

Sony Cashback -  Spar opptil kr 4.000,- på ett produkt.

0

Welcome to Alpha

Nå kan du få 1000,-* kroner i rabatt på ditt neste objektivkjøp av Sony hos Foto.no.

Ta ultra-smooth video mens du er på farten med FDR-AX43A UHD 4K Handycam fra Sony. Dette kompakte videokameraet har en innebygd gimbal med balansert optisk SteadyShot-bildestabilisering og en lite lys Exmor R CMOS-bildesensor for å produsere skarpe, høykvalitets UHD 4K-video eller 16.6MP stillbilder.

Ta opp opp til UHD 4K-video ved 24 eller 30 bilder per sekund ved å bruke Sonys XAVC S-kodek med hastigheter opptil 100 Mb/s eller opptil 50 Mb/s 1080p HD-video. Rask, intelligent autofokus sporer motivene dine mens du holder dem skarpe, og ZEISS Vario-Sonnar T* zoomobjektiv har en 20x optisk/30x digital zoom i 4K og opptil 250x digital zoom i HD.

FDR-AX43s Dual Video-modus lar deg spille inn MP4-filmer samtidig med XAVC S 4K-videoen, perfekt for avspilling på telefonen og raskere opplasting til nettverket eller web. Den dobbelte videomodusen muliggjør også bruk av Highlight Movie Maker, en funksjon med en knapp som skaper et høydepunkt for opptakene du raskt kan spille av på en hendelse. En 4K time-lapse-modus kan brukes til å kondensere eventyrene dine eller fange fantastiske natur- eller atmosfæriske sekvenser.

Overvåk bilder eller vlogg ved hjelp av FDR-AX43s vippende, vippbare 3.0" Clear Photo berøringsskjerm. For storskjermavspilling, bruk HDMI-utgangsporten for å koble til en større skjerm. Du kan til og med 'trimme' en valgt del av en 4K video- eller bilderamme for å fylle skjermen med Full HD-kvalitet. For forbedret tilkoblingsmulighet er FDR-AX43A Wi-Fi-aktivert, og tilbyr "one-touch" fjernkontroll og deling med din kompatible smarttelefon.

FDR-AX43 videokameraet har et utvalg av automatiske bilde- og lydalternativer for enkel "point-and-shoot"-operasjoner, samt forbedrede manuelle kontroller som gir større kreativ frihet for avanserte brukere. En ring foran på videokameraet kan tilordnes kontroll av zoom, fokus, eksponering, iris, lukkerhastighet, eksponering eller hvitbalanse. En oppladbar litium-ion-batteripakke er inkludert for å drive videokameraet, sammen med en vekselstrømadapter, mikro-HDMI-kabel og mikro-USB-kabel.

1 /2.5" Exmor R Low-Light CMOS-sensor

CMOS-sensoren gir økt følsomhet for å ta bilder av høy kvalitet med mindre støy under mørke så vel som lyse fotograferingsforhold.

Innebygd Gimbal med optisk stabilisering

FDR-AX43s integrerte gimbal med balansert optisk SteadyShot-bildestabilisering demper bildene dine mot risting og skurring, selv mens du kjører eller zoomer inn.

ZEISS Vario-Sonnar T* Objektiv med 20x optisk zoom

ZEISS Vario-Sonnar T* -objektiv har en bred 35mm-ekvivalent brennvidde på 26,8 mm (i filmmodus) for å passe mer inn i bildene dine og et 20x optisk zoomområde i UHD 4K. Multicoating reduserer uønskede refleksjoner, ghosting og strølys. For å komme deg nærmere handlingen, kan zoomområdet utvides med Clear Image Zoom på 30x / 40x (4K / HD) ved å bruke Clear Image zoom.

Rask Intelligent AF

Den raske intelligente AF-en bruker nøyaktig autofokus for kontrastdeteksjon for å minimere bevegelse av linser, forutsi AF-rekkevidden og akselerere linsedrift, slik at du kan fange flere flyktige stunder.

5.1 Channel Onboard Audio Capture

Under AVCHD-innspilling fanger en innebygd mikrofon på 5,1 kanaler aktive lyder fra fem retninger, slik at du kan oppleve hjemmefilmene dine slik du opplevde dem mens du spilte inn. Nivåmålere på LCD-panelet gir visuell overvåking av hver kanals nivåer.

Merk: 5.1-kanals lyden er bare tilgjengelig når du spiller inn i AVCHD, så den er ikke tilgjengelig for UHD 4K-opptak, som bruker XAVC S-kodeken.

Lavere støylydytelse

Mikrofonen er designet for å samle tydelig lyd fra fem retninger, noe som gjør det mulig å gjengi lyd trofast med tydelig definert separasjon.

Høyhastighets Full HD-innspilling

Film i 1080p ved 120 fps og legg den inn i redigeringsprogramvaren for å produsere opptak i sakte film i høy oppløsning. Dette er nyttig når du skal se på mer detaljert treggående sport, idretter og dagligdagse handlinger som kan skje for raskt i sanntid til at du kan se tydelig.

XAVC S, AVCHD og MP4 kodinger

FDR-AX43 tar opp 4K- og HD-filmer i XAVC S-format, som bruker MPEG-4 AVC / H.264 for videokomprimering og lineær PCM for lydkomprimering, samtidig som du lagrer filer i en MP4-innpakning som gir omfattende opptakstid og enkelt redigering. I tillegg kan du velge å ta opp HD i AVCHD (ideell for HDTV og Blu-ray-brenning) eller MP4 (ideell for deling over internett).

Dobbeltvideoopptak

Spill inn to filmer samtidig, en i XAVC S- eller AVCHD-format i høyeste kvalitet og en i MP4-format. Dette gir deg en liten fil klar for øyeblikkelig deling, pluss en profesjonell fil for videre redigering.

4K Time-Lapse

Ta 4K-stillbilder kontinuerlig over en lang periode med et valgt konstant intervall fra hvert bilde til det neste, rediger hele sekvensen med stillbilder i etterproduksjon, og nyt avspillingen av den serien av bilder som en tid-lapse film.

Super-Sampled Full HD-avspilling

Forbedre seeropplevelsen selv uten en 4K-TV. Ved å bruke super-sampling konverterer kameraet automatisk 4K-opptak til usedvanlig detaljert Full HD.

Tidskode og User Bit

Tidskode og "user bit" kan legges til filmer som dataelementer. Timecode-funksjonen registrerer timer / minutter / sekunder / bilder på bildedata for presis avansert videoredigering. Userbit-funksjonen registrerer informasjon som dato, klokkeslett og scenenummer i åttesifrede vilkårlige tall, og er nyttig for å redigere filmer ved å bruke to eller flere kameraer.

0,24" OLED EVF

Den høykontraste 0,24" OLED Tru-Finder EVF har en 1555K-oppløsning og gjengir rik farge og dype svarte. Den optiske designen bruker fire sfæriske linser med to overflater, som gir en bred visningsvinkel på 33 grader for klare bilder fra sentrum til kanten av søkeren.

3" Clear Photo LCD berøringsskjerm

Den utklappbare, vippende 3" Clear Photo LCD-skjermen gir en skarp visning perfekt for fremvisning, avspilling eller vlogging.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker velger automatisk de beste scenene fra videoene dine og lager en kort MP4-øyeblikksfilm av den innspilte handlingen du vil dele og glede øyeblikkelig.

Enkel tilkobling til smarttelefoner via Wi-Fi / NFC

Innebygd Wi-Fi / NFC-støtte gir enkel tilkobling med smarttelefoner for deling med ett trykk og fjernkontroll med ett trykk. NFC (nærfeltkommunikasjon) gir "berøringsforbindelse" -komfort når du overfører bilder til Android-smarttelefoner og nettbrett. Bare berør den NFC-kompatible enheten til videokameraet for å opprette en tilkobling.

Direkte strømming

Del eventyret som det skjer via Ustream direkte strømming. Nå kan din vennekrets og familie dele spenningen i sanntid ved å logge deg på Ustream hvor som helst. Du kan også koble favorittkontoene dine for å varsle vennene dine når du begynner å streame video.

Multikamera-kontroll

Legg til et annet punkt for visning ved å inkludere andre kameravinkler til filmene dine. Koble til opptil fem kompatible Sony-kameraer via Wi-Fi og bruk videokameraets LCD-skjerm for å forhåndsvise hva de andre kameraene ser og samtidig starte opptak på alle synkroniserte kameraer. Etter innspilling kan du bruke PlayMemories Home-programvaren (tilgjengelig som en gratis nedlasting på Sonys nettsted) for å enkelt redigere og lage filmer med flere visninger.

Intelligent Auto Mode

Intelligent auto-modus går et skritt utover tradisjonelle automodus ved å analysere skuddet ditt og deretter velge passende innstillinger fra ti forskjellige scenemodus og vindstøyreduksjon. Det er 60 forskjellige kombinasjoner mulig: Portrett, baby, stativ, bakgrunnsbelysning, landskap, søkelys, skumring, makro og lite lys.

Tilbehørsko for flere grensesnitt

Utvid muligheter for fotografering og film ved å koble til tilleggsutstyr via Multi Interface Shoe. Fest en elektronisk søker, ekstern blits, stereomikrofon eller til og med en kompatibel fjernkontroll via Multi Terminal.

Trim avspilling

Koble til 1080p HDTV-en via videokameraets HDMI-utgang, og velg en bestemt del av 4K-bildet for avspilling. Du kan flytte delen med videokameraets meny for å veksle og skalere det med zoomspaken.

Manuell kontrollring

Bruk den manuelle objektiv-kontrollringen til å justere zoom, fokus eller eksponering for økt bildekontroll.

I pakken

  • Sony FDR-AX43A UHD 4K Handycam Videokamera
  • Sony NP-FV70 V-Series oppladbar batteripakke (1960mAh, 6.8-8.4V)
  • AC Adapter
  • Power Cord
  • Micro-HDMI kabel
  • Micro-USB kabel

Produktinformasjon

Farge Sort
Hovedkategori Kamera
Høyeste videooppløsning 3840x2160
Mikrofoninngang 3,5mm mini-jack
Minnetype SD-kort
Modell FDR-AX43
Produktkategori Videokamera
Produkttype Videokamera
Produsent Sony
Støtsikkert Nei
Vanntett Nei


Produsentens varenrFDRAX43AB.CEE
469186