Sony FE 35mm f/1.8 E-Mount Fullformat Sony FE 35mm f/1.8 E-Mount Fullformat

Sony FE 35mm f/1.8

E-Mount Fullformat

8 687,-
2 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
1 stk. Leverandørlager
0

Sony Sommer Cashback

Sony Cashback -  Spar opptil kr 6.600,- på ett produkt.

Sony FE 35mm f/1.8 er et lyssterkt 35mm objektiv som passer perfekt når du filemer eller fotograferer og vil ha med litt mer miljø i bildet, men alikevel kunne få en god uskarphet i bakgrunnen. Sony FE 35mm f/1.8 har et kompakt design og lav vekt for å matche Sonys kompakte speilløse systemkamera. Objektivet passer både fullformat og APS-C (tilsvarer 50mm).

Egenskaper

  • Lyssterkt, skarpt og kompakt design
  • Ni blenderlameller som gir myk og diffus dybdeskarphet
  • Stille autofokus
  • Høy oppløsning over hele bildet
  • Værbestandig

Kompakt og lyssterkt

Sony FE 35mm f/1.8 er en brennvidde som passer til det meste, om det er bryllup, gatefoto eller portrett som er i fokus. Den kompakte størrelsen og lave vekten gjør objektivet veldig hendig å ha med seg. At objektivet også er svært lyssterkt gjør at du kan fotografere og filme i miljøer med utfordrende lys ved å benytte deg av objektivets store blenderåpning på f/1.8. Det er ikke bare i mørket du kan dra nytte av en stor blenderåpning, men også når du vil ha en diffus og myk bakgrunn mens motivet er i fokus. Objektivet har ni blenderlameller noe som gjør at bakgrunnsuskarpheten bli myk og fin.

Lydløs autofokus

Objektivet egner seg svært godt både for foto og video med sin lydløse linjære autofokusmotor. Autofokusen arbeider raskt og effekt for at ditt motiv alltid skal være i fokus. Det finnes også en knapp for at du raskt skal kunne skifte til manuell fokus for maksimal kontroll av fokuseringen.

Høy oppløsning

For å kunne levere en maksimal bildeoppløsning helt ut i hjørnene har Sony konstruert objektivet med et asfærisk linseelement, for å kunne forhindre kromatisk abberasjon og andre optiske utfordringer. Objektivet har også en nærgrense på kun 22cm som gjør at du kan komme tett på det du skal fotografere.

Værbestandig

Sony FE 35mm f/1.8 er værbestandig og konstruert for å kunne motstå støv og fukt. Dette gir deg en ekstra trygghet når du fotograferer i krevende miljøer ute i felt.

 

PS! Husk å kjøpe med filter (følger ikke med): Filterstørrelse 55mm

 

Pakken Inneholder:
Sony FE 35 mm f/1.8 objektiv
Sony ALC-SH159 motlyshette for FE 35mm f/1.8 objektiv
Sony ALC-F55S 55 mm frontlinsedeksel
Sony ALC-R1EM bakre objektivdeksel

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 55
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Merker Sony
Nærgrense i cm 22
Objektivfatning Sony E
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Vekt Objektiv (g) 280


Produsentens varenrSEL35F18F.SYX
58822