630343 630343 630343 630343 630343 630343 630343 630343 630343 630343 630343 630343

Sirui Pro Video Tripod Rapid SVT-75 LITE

Med Fluid Head SVH15

12 990,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
8 stk. Leverandørlager

Sirui Pro Video Tripod Rapid SVT-75 LITE med Fluid Head SVH15

Sammenlignet med tradisjonelle knott- eller flip-låsesystemer for tripod-ben, har SIRUI SVT75 en én-trinns høydejusteringsdesign, noe som betyr at du bare trenger å dra en ergonomisk spak på hvert ben for å sette opp og låse tripod-en.

Med disse ergonomiske spakene som er plassert øverst på tripod-benene, blir det enkelt å justere tripod-høyden. Alle tripod-benene kan deployeres samtidig og kan raskt justeres til den ønskede høyden, avhengig av underlaget – noe som eliminerer behovet for å bøye seg over eller manuelt justere flere låser på hvert ben. Selv med tungt utstyr tillater denne én-trinns høydejusteringsdesignen rask og fleksibel justering av høyden opp og ned, noe som passer for rask bevegelsesfotografering.

Den ergonomiske flip-låsedesignen gjør det enkelt å betjene selv med hansker. Sterk låsekraft forhindrer at utstyret faller ved et uhell.

Denne tripod-en er utstyrt med en 75mm skål og kan brukes med Sirui 75mm Half-Bowl Quick Release Handle (inkludert i Pro-versjonen) for rask og jevn justering i horisontal bruk.

Diameteren på hvert ben er 40mm. I tillegg reduserer karbonfiberkonstruksjonen vekten og øker samtidig stabiliteten. Maksimal belastning er 25kg, noe som gjør det mulig å bære tungt utstyr og fotografere i lengre tid.

Midtnivåspreaderen (inkludert i Pro-versjonen) kan legges til for å stabilisere hele støttesystemet. Du kan forlenge eller trekke tilbake lengden på spreaderen for å hjelpe med finjusteringen av benenes vinkel ved hjelp av twist-lås.

Faste benvinkler; Hvert ben kan låses i en av de tre posisjonene (22°, 50° og 78°) via den halvautomatiske knotten.

Høyden på tripod-en kan justeres fra så lavt som 21cm (uten midtspreder) til 153cm (uten hodet).

Tripod-en har føtter med "dobbelspiker" som er kompatible med SIRUI DT-06 Tripod Dolly eller andre universale tilbehør, og kan også brukes med inkluderte hovføtter, som fungerer godt på jevnt underlag og øker stabiliteten til tripod-en.

 

 

Sirui Pro Video Fluid Head SVH15

SVH15 Drag-Control Video Fluid Head er den mest profesjonelle av SIRUI videohoder. Full NF-blokkerende hydraulisk demping er designet for å sikre jevn drift fra -40°C til 60°C. 7+0 trinn med motvekt og den inkrementelle panorerings- og tilt-dra-kontrollen kan balansere forskjellige kamerastørrelser og -vekter, og gir ideell og komfortabel betjening.

  • 7 trinn med motvekt kan balansere forskjellige kameravekter fra 4 kg til 15 kg, noe som gjør den universell og fleksibel.
  • Når du bruker utstyr med forskjellig vekt, tillater den trinnløse panorering og tilt-dragkontrollen å låse hodet i hvilken som helst posisjon på en sikker måte.
  • Du kan også justere posisjonen fleksibelt når du legger til eller fjerner tilbehør.
  • I tillegg kan vinkelen på hodet med tungt utstyr enkelt justeres.
  • I stedet for den tradisjonelle innsettingsmetoden, har SVH15-hodet sidelasting, noe som betyr at du kan sette inn utstyr fra siden både enkelt og raskt.
  • Selv med tungt utstyr fungerer det også bra.
  • Etter sidelasting er det en justeringsrekkevidde på 30 mm frem og tilbake, som er nyttig ved fotografering med teleobjektiv.
  • I tillegg til den innebygde hurtigkoblingsplaten er SVH15 kompatibel med DJI RS2 / RS3 / RS3 Pro Quick Release Plate, som lar deg bytte kamera mellom stabilisator og tripod øyeblikkelig.

Dette SIRUI Pro Video Fluid Head SVH15 inkluderer også en 75 mm Half-Bowl Quick-Release Handle, som tillater rask utløsning på bare 2 sekunder.
Bare roter håndtaket 2 ganger, trykk på knappen og trekk ut håndtaket.
For å sette inn; Bare sett inn håndtaket og roter det 2 ganger mot klokken, noe som hjelper til med å øke effektiviteten og låsetettheten. Og det er 2 eller 3 ganger strammere enn andre produkter.

SVH15 Drag-Control Video Fluid Head og QH-75 Half-Bowl Quick-Release Handle kan separeres og brukes uavhengig av hverandre. Dette gjør at SVH15 Video Fluid Head også er kompatibel med skinner/sliders. I tillegg fungerer QH-75 Half-Bowl Quick-Release Handle godt med andre flatbaserte hoder for fleksibel bruk.

Dobbelthåndtak. Vinkel- og lengdejusterbart håndtak med gummihylse forbedrer brukeropplevelsen.

I pakken

  • 1x Sirui Pro Video Tripod SVT75 Lite
  • 1x Sirui Pro Video Fluid Head SVH15
  • 1x Sirui QH-75 Half-Bowl Quick-Release Handle
  • 1x Bæreveske
  • 3x Gummiføtter

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Sirui
Produktkategori Videostativ
Produkttype Prosumer


Produsentens varenrSVT75 LITE+SVH15