Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Sports Sony E/FE Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Sports Sony E/FE Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Sports Sony E/FE Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Sports Sony E/FE Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Sports Sony E/FE Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Sports Sony E/FE

Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Sports

Sony E/FE

27 989,-
2 stk. Nettlager
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Butikklager, Stjørdal
  • 2Hovedlager
0

Fotografering av nattehimmelen

Dette objektivet yter nattehimmelen rettferdighet.

SIGMA 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Sports er et kraftig ultra-telefotozoom-objektiv med 10x brennvidde, som er laget spesielt for fullformats speilløse kameraer. Det nyutviklede optiske designet gir høy optisk ytelse gjennom hele zoom-området, selv på 10x zoom, noe som gjør den kapabel til å fange hvilket som helst motiv i høy oppløsning. Den nyutviklede lineære motoren HLA (High-response Linear Actuator) gir ekstremt rask og presis autofokus. I tillegg gir den nyutviklede algoritmen “OS2” en bildestabilisering på 7 stop i den vide enden og 6 stop i telefotoenden. Selvsagt har objektivet også Dual Action Zoom, er støv og sprutsikkert og her et vell av knapper som kan programmeres. Med de mange funksjonene og fantastiske optiske ytelse fanger dette objektivet øyeblikkene med rik dynamikk.

Stabil og høy optisk ytelse gjennom hele zoomområdet
SIGMA har ved å bruke det nyeste innen optisk design klart å effektivt korrigere kromatisk aberrasjon som har en tendens til å oppstå på ultra-telefotoendene i objektiver som bruker forskjellige høykvalitets materiale som FLD- og SLD-glasselementer. Dette objektivet klarer å fange ethvert øyeblikk med kompromissløs høy bildekvalitet i det unike zoomområdet 60-600mm. Minste fokusavstand er 45cm i den vide enden, og på brennvidde 200mm gir objektivet en maks forstørrelsesratio på 1:2.4 noe som gjør at objektivet også kan brukes som en telefoto-makro-objektiv.

Superrask AF ved hjelp av den nyutviklede HLA-motoren
Autofokusen til SIGMA 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Sports bruker den nyutviklede lineære HLA-motoren (High-response Linear Actuator). Denne høyeffektsmotoren med avansert elektronisk kontroll gjør det mulig med en stillegående og samtidig ekstremt rask og nøyaktig AF. Denne nye AF er svært god på følgefokus, noes om gjør det mulig å enklere fange de avgjørende øyeblikkene i sportsfoto eller andre situasjoner hvor motivet er i rask bevegelse, for eksempel ved motorsport eller fugler i flukt.

Nyutviklet algoritme for optisk stabilisator OS2 med AV-kompensasjon opp til 7 stop
Den optiske stabilisatoren (OS) bruker SIGMAs nyutviklede OS2-algoritme. Denne nye algoritmen gir en markant forbedring til ytelsen på OS med opptil 7 stop i den vide enden og opptil 6 stop på telefotoenden. Dette gjør det mulig for objektivet å fange dynamiske øyeblikk fulle av bevegelse samtidig som hovedmotivet er skarpt. Objektivet har to OS modus. “Mode 1” passer best til vanlig fotografering, og “Mode 2” passer best når man behøver å panorere, for eksempel ved motorsport. I “Mode 2” gjør en akselerator-sensor i kombinasjon med SIGMAs intelligente OS (en algoritme spesielt laget for panorering) det mulig med effektiv bildestabilisering uansett om kameraet beveges vertikalt eller diagonalt og uavhengig av retningen objektivet blir beveget. Dette betyr at man kan fange motiver i bevegelse uten å miste følelsen av bevegelse.

Dual Action Zoom for intuitivt utsnitt
Dette objektivet har Dual Action Zoom, noes om gjør det mulig å zoome med å både rotere zoomringen og zoome med å ta tak i fremre del og skyve eller trekke for å zoome inn eller ut. Dette muliggjør både rask og presis håndtering ved zooming.

Motstandsdyktig mot støv og sprut for sikkerhet i ulike situasjoner og miljøer
Fatningen, fokusringen, zoomringen, brytere og knapper er alle støv og sprutstettet for å forhindre at støv og skitt trenger inn i objektivet. Videre er frontelementet behandlet med et vann- og oljeavvisende belegg for å gjøre det enklere å rengjøre for flekker, vann og støv.


I pakken:

  • Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Sports
  • Frontdeksel LCF-105 ?
  • Fronthette LC-740E
  • Solblender LH1144-02
  • Stativfot TS-121 (avtagbar type)
  • Bakdeksel LCR II

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Diameter obj (mm) 119,4
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 105
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 60
Lengde Objektiv (mm) 281,2
Lengste brennvidde 600
Merker Sigma
Nærgrense i cm 45
Objektivfatning Sony E
Objektivtype Tele
Produktkategori Sony E Mount
Produkttype Supertelezoom
Største blender tele f/6.3
Største blender vidvinkel f/4.5
Vekt Objektiv (g) 2485
Værtettet Ja
Zoom Ja


Produsentens varenr732965