Sigma 90mm f/2.8 DG DN Contemporary For Sony FE Sigma 90mm f/2.8 DG DN Contemporary For Sony FE

Sigma 90mm f/2.8 DG DN Contemporary

For Sony FE

6 924,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen

Den nye Sigma 90mm F2.8 DG DN | Contemporary har en enestående optisk ytelse, er bygget med den nyeste optiske teknologien og inneholder fem SLD-elementer. Dette bidrar til å redusere aksial kromatiske avvik som ikke kan korrigeres i kameraet, slik at objektivet kan oppnå høy oppløsning og klar bildekvalitet uten fargeblødning. Et asperisk objektiv med høy presisjon gir både høy oppløsning og vakker bokeh. Fotografer kan nyte fotografering med myk, stor bokeh uten misfarging, og det er noe som bare et objektiv for fullformat kan levere. Objektivet benytter også kameraets optiske korreksjonsfunksjon, som er en fordel med speilløse systemer. Sigmas optiske designere var derfor i stand til å konsentrere seg om å korrigere avvik som bare kan korrigeres av den optiske designen, forbedre gjengivelsesytelsen og redusere størrelsen og vekten på objektivet. Med en minimum fokusavstand på 50 cm og et maksimalt forstørrelsesforhold på 1:5, er nærbildefotografering i makrostil mulig. Objketivet fremhever motivet, slik at fotografer kan fokusere på fine detaljer eller lage mer abstrakte komposisjoner. Autofokusen har en stille stepping-motor med høy hastighet, noe som gjør den egnet for stillbilder og videoopptak.

En naturlig trio med samme filterstørrelse

90 mm F2.8 DG DN | Contemporary har samme maksimale diameter på 64mm og 55mm filterstørrelse som 24mm F3.5 DG DN | Contemporary og 45 mm F2.8 DG DN | Contemporary, noe som gjør dem til en naturlig trio, spesielt for filmskapere som bruker filtre mer regelmessig. Med en totalvekt på bare 735 g, kan disse tre objektivene (vidvinkel, standard, mid-telefoto) brukes sammen som en del av et høykvalitets og kompakt kamerasystem som dekker et bredt spekter av opptakssituasjoner.

Eksepsjonell I-series byggingskvalitet med en kompakt formfaktor

Alle objektiver i I-serien har en metallkonstruksjon. Presisjonskuttede aluminiumsdeler gir ikke bare objektivet et jevnt og stilig finish, men gir utmerket holdbarhet som forbedrer kvaliteten på hele produktet. Metallmaterialer brukes også i interne strukturer for en ekstra robust følelse. Disse høypresisjonskomponentene laget med Sigma-metallbearbeidingsteknologi brukes også i Sigmas Cine-objektiver for profesjonelle filmskapere, og gir en taktil, ergonomisk følelse som gjør objektivet til en glede å bruke.

 

I pakken:

  • Sigma 90mm F2.8 DG DN
  • Magnetisk objektivdeksel LCF55-01M
  • Solblender LH576-02
  • Frontdeksel LCF-62 III
  • Bakdeksel LCR II 

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 64
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 55
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 90
Lengde Objektiv (mm) 61,7
Lengste brennvidde 90
Nærgrense i cm 50
Objektivfatning Sony E
Objektivtype Tele
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Sigma
Største blender tele f/2.8
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 295
Zoom Nei


Produsentens varenr261965
234166