Sigma 35mm f/1.4 DG DN ART L-Mount Sigma 35mm f/1.4 DG DN ART L-Mount

Sigma 35mm f/1.4 DG DN ART L-Mount

9 466,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Videreutvikling av en klassiker. Sigma 35mm F1.4 Art er født på ny.

Fantastisk optisk ytelse og stor anvendelighet i den mest populære brennvidden. ”Art F1.4 35mm” har gjenoppstått for speilløst og blitt styrket gjennom SIGMA sin teknologiske erfaring. Den eksisterende 35mm F1.4 DG HSM | Art var SIGMA sin første GLOBAL VISION-objektiv. Da den ble lansert i 2012 satte den standarden for alle SIGMA sine kommende objektiv i Art-serien. Takket være den eksepsjonelle bildekvaliteten er den fremdeles mange profesjonelle fotografers førstevalg av 35mm-objektiv. Nå, ni år senere, har 35mm F1.4 blitt re-designet fra bunnen for speilløse kameraer. Den er kulminasjonen av mye av den optiske designkompetansen og de avanserte produksjonsteknikkene som SIGMA har oppnådd i de siste 10 årene ved utviklingen av GLOBAL VISION-objektiv. Som med alle SIGMA-objektiver er 35mm F1.4 DG DN | Art laget på SIGMA sin eneste fabrikk i Aizu i Japan og følger de høyeste håndverkstandarder. Som for alle SIGMA-objektiv er klasseledende optikk hjertet av designkonseptet for denne nye 35mm F1.4 DG DN | Art. Til tross for at den er mindre og lettere enn den eksisterende 35mm F1.4, gir den enestående skarphet hele veien ut i kantene på alle blenderverdier, eksepsjonell jevn og pen bokeh, samt velkontrollerte optiske aberrasjoner.

Sigma 35mm F1.4 DG DN | Art er eksklusivt designet for bruk på speilløse kamera. Objektivet er tilstrekkelig lett for å kjennes perfekt balansert på et kompakt speilløst kamera, samtidig som den er fylt med en rekke profesjonelle funksjoner som ultrarask AF, klikk- og låsbar blenderring og AFL-knapp som kan tilpasses. Dette gir objektivet både funksjon og portabilitet uten å gå på kompromiss, hvilket gjør det like gunstig for profesjonelle prosjekt som for avslappende utflukter, og som for video og stillbilder.

Eksepsjonell optisk ytelse

Sentralt for designen av 35mm F1.4 DG DN | Art er dens sofistikerte optiske ytelse, hvilket er den samme for utviklingen av alle objektiv i Art-serien. Objektivet har 15 elementer i 11 grupper, med to Special Low Dispersion (SLD) elementer, ett Extraordinary Low Dispersion (ELD) element, ett «F» Low Dispersion (FLD) element og to asfæriske elementer samt andre glasselementer med høy optisk ytelse. På denne måten bruker objektivets avanserte optiske konstruksjon SIGMA sin toppmoderne designteknologi som minimerer alle typer av aberrasjon, inklusive aksiell kromatisk aberrasjon, hvilket ikke kan korrigeres i kameraet. Til tross for at den har en stor blenderåpning på F1.4 kan objektivet kontrollere sagittal komaavikelse veldig bra, selv med fullåpen blender. Det hindrer lyse lyspunkter i å blusse ut mot kantene i bildet. Dette er spesielt tiltalende for dem som fotograferer nattehimmelen. Takket være de 11 avrundede blenderlamellene gir objektivet en jevn og rund bokeh, slik at områder som ikke er i fokus ikke distraherer. Dette gjør at 35mm F1.4 DG DN | Art passer bra til portrett, noe som støttes opp av den ultraskarpe bildekvaliteten og minimale fargeblødning. Objektivet fungerer også bra under vanskelige motlysforhold takket være SIGMA sin anti ghostingog anti flareteknikk som bygger på utallige simuleringer og virkelige tester gjennom mange år med utvikling. Dette gir bildene høy kontrast og frie for overdreven flare, selv i vanskelige motlysforhold.

Rask og stillegående AF i et kompakt objektiv

Fokusmekanismen i SIGMA 35mm F.14 DG DN | Art har en stepping-motor. Denne motoren kontrollerer en fokus-linsegruppe som består av enda et lettvektselement, noe som betyr at AF er responsiv, stille og kan holde kontroll på motiver i bevegelse veldig effektivt. Den manuelle fokusringen er smidig og nøyaktig, og med riktig mengde motstand for filmskapere. Objektivet har også en Focus Mode Switch. Konseptet for SIGMA sin Art-serie er: «designet med fokus på sofistikert optisk ytelse». Dette kommer godt til uttrykk i 35mm F1.4 DG DN |Art. I kombinasjon med de avanserte autofokusytelsen og fordelen med den kompakte størrelsen, er dette et objektiv som høyner standarden.

Profesjonelle funksjoner

På SIGMA 35mm F1.4 DG DN | Art finnes det en blenderring som gjør at blenderen kan kontrolleres på objektivet eller via kameraet, om den er satt på Auto. Objektivets låseknapp for blenderringen låser blendren i Auto, noe som forhindrer at den ved et uhell endres under fotograferingen. At blenderringen kan klikkes av er en stor fordel for filmskapere som kan justere eksponeringen sømløst. På objektivet finnes det også en Focus Mode Switch og en AFL-knapp som kan tilpasses til ønsket funksjon fra kameramenyen (avhengig av kameramodell). Knappen er ergonomisk plassert for å kunne nås med tommelen under bruk. Den inkluderte solblenderen hjelper til med å redusere flare og gir også objektivet en ekstra beskyttelse om det mistes eller dunker borti noe. Solblenderen har en låsemekanisme som gjør at det sitter ordentlig på objektivet og gummigrepet gjør det rakt og enkelt å ta av. Utover at objektivet er elegant, at det ligger bra i hånden og har en rekke imponerende funksjoner, er det også bygget for å tåle langvarig profesjonell bruk. Støv og værtetting beskytter knapper og åpninger, og den har gummipakning rundt fatningen. Frontlinsen er behandlet med vann og olje-avvisende belegg slik at du er klar for alle forhold.

 

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 75,5
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 67
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 11
Korteste brennvidde obj 35
Lengde Objektiv (mm) 109,5
Lengste brennvidde 35
Nærgrense i cm 30
Objektivfatning L-fatning
Objektivtype Normal
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Sigma
Største blender vidvinkel f/1.4
Vekt Objektiv (g) 645
Zoom Nei


Produsentens varenr303969
222159