Sigma 24mm f/3.5 DG DN Contemporary For Sony E Sigma 24mm f/3.5 DG DN Contemporary For Sony E Sigma 24mm f/3.5 DG DN Contemporary For Sony E

Sigma 24mm f/3.5 DG DN Contemporary

For Sony E

5 936,-
5 stk. Totalt på lager
 • 1Butikklager, Bergen
 • 4Hovedlager
 • 0Skøyen

En ultrabred prime med vekt på bærbarhet, Sony E-mount 24mm f/3.5 DG DN Contemporary objektiv, fra Sigma, er et allsidig og svært kompakt objektiv som passer godt til en rekke fotograferingsoppgaver. Den slanke profilen gjør den ideell for fotografering i turgåing, spesielt for fotturer eller reiser landskap, samt applikasjoner for gate og dokumentering. Den skiller seg ut fra andre bredder og har et maksimalt forstørrelsesforhold på 1: 2 og en minimum fokuseringsavstand på 10,8 cm for å jobbe med nærbilder. Dens optiske design har både asfæriske og glasspredende glasselementer, som undertrykker en rekke avvik og forvrengninger for godt kontrollert og nøyaktig gjengivelse. En Super Multi-Layer Coating hjelper også til å redusere spøkelser og bluss for forbedret fargekvalitet og kontrast.

Når det gjelder fokusering, bruker dette objektivet en trinnmotor for rask og stille AF-ytelse som passer til både foto- og videoapplikasjoner. Som et I-serieobjektiv har dette objektivet også en manuell blenderring og metallkonstruksjon for forbedret taktilitet. I tillegg er det en avrundet syvbladet membran for jevn bokehkvalitet, og linsekabinettet er også værforseglet for å passe til å arbeide under dårlige forhold.

Egenskaper

 • Som en del av Contemporary-linjen i Sigmas Global Vision-serie, er dette objektivet designet for å oppnå en balanse mellom bekvemmelighet og ytelse, og gir en kompakt, lett konstruksjon og allsidig håndtering med bemerkelsesverdige optiske egenskaper.
 • I Series-objektivet understreker en elegant og stilig fysisk design som er bygget i henhold til de samme driftsstandardene som Sigmas Cine-objektiver, inkludert en mekanisk blenderring, riflede metallkomponenter og forskjellige brytere og taktile kontroller for intuitiv betjening.
 • Ultra-vidvinkel 24 mm objektivet er designet for fullformat Sony E-mount speilløse kameraer, men kan også brukes med APS-C-modeller der den gir en 36 mm tilsvarende brennvidde.
 • Moderat f/3.5 maksimal blenderåpning bidrar til å opprettholde en spesielt kompakt og lett fysisk profil.
 • Ett SLD-element (Special Low Dispersion) reduserer markante avvik og fargefriser markant for forbedret klarhet og fargenøyaktighet.
 • Tre asfæriske elementer hjelper til med å kontrollere forvrengning og sfæriske avvik for høy skarphet og nøyaktig gjengivelse.
 • Det er påført et super flerlagsbelegg på linseelementene for å minimere objektivbluss og spøkelse og bidra til å produsere kontrastrike og fargenøytrale bilder, selv under bakgrunnsbelyste forhold.
 • Maksimal forstørrelse på 1: 2 par med en 10,8 cm fokuseringsavstand for unike fotograferingsmuligheter ved nærbilde.
 • Integrert trinnmotor realiserer jevn og stille autofokus, som ytterligere kompletteres med et internt fokuseringsdesign for å fremme større respons.
 • Manuell blenderring inkluderer en A-posisjon for kamerabasert blenderåpning.
 • Avrundet syvbladet membran bidrar til en jevn og behagelig bokeh-kvalitet.
 • Messing bajonett gir forbedret monteringsnøyaktighet og stivhet, og gummitetning er innlemmet i monteringsdesignet for å gjøre det støv- og sprutbestandig.
 • Inkludert finner du også et LCF55-01M magnetisk objektivdeksel som kan festes direkte på fronten av objektivet og er kompatibel med valgfri CH-11 objektivdekselholder.

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 64
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 55
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 7
Korteste brennvidde obj 24
Lengde Objektiv (mm) 50,8
Lengste brennvidde 24
Merker Sigma
Nærgrense i cm 10,8
Objektivfatning Sony E
Objektivtype Vidvinkel
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Største blender vidvinkel f/3.5
Vekt Objektiv (g) 230
Værtettet Ja


Produsentens varenr404965
201144