Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary For Sony E Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary For Sony E Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary For Sony E Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary For Sony E

Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary

For Sony E

7 328,-Kampanjepris
8 142,-Ordinær pris
1 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen

Sony E-mount Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary objektiv er stilig slank, og er en shot-tele / lang normal prime med et unikt synsfelt som egner seg godt til portrett og selektiv hverdagsfotografering. Utfylling av den litt lange brennvidden er en lys f/2-design som hjelper til med å opprettholde en bærbar formfaktor, samtidig som den bidrar til ytelse med lite lys og dybdeskarphetskontroll. Optisk inkluderer denne 65mm f/2 et par asfæriske elementer og ett element med lav spredning i utformingen for å kontrollere en rekke avvik og oppnå bemerkelsesverdig skarphet og klarhet. En Super Multi-Layer Coating er også påført, noe som reduserer bluss og spøkelse for større kontrast.

Dette objektivet har fordeler ved håndtering, og har en trinnmotor for rask og stille AF-ytelse som passer til både foto- og videoapplikasjoner. Som et I-serieobjektiv har dette objektivet også en manuell blenderring og metallkonstruksjon i konstruksjonen for forbedret taktilitet. I tillegg er det en avrundet membran med ni blad for jevn bokehkvalitet, og linsekapslingen er også værforseglet slik at den passer til arbeid under dårlige forhold.

Egenskaper

 • Som en del av Contemporary-linjen i Sigmas Global Vision-serie, er dette objektivet designet for å oppnå en balanse mellom bekvemmelighet og ytelse, og gir en kompakt, lett konstruksjon og allsidig håndtering med bemerkelsesverdige optiske egenskaper.
 • I Series-objektivet understreker en elegant og stilig fysisk design som er bygget i henhold til de samme driftsstandardene som Sigmas Cine-objektiver, inkludert en mekanisk blenderring, riflede metallkomponenter og forskjellige brytere og taktile kontroller for intuitiv betjening.
 • Langt normalt 65 mm objektiv er designet for full-frame Sony E-mount speilløse kameraer, men kan også brukes med APS-C-modeller der det gir en 97,5 mm tilsvarende brennvidde.
 • Lys f/2 maksimal blenderåpning slår til og ideell balanse mellom hastighet og størrelse og klarer å opprettholde en kompakt fysisk profil samtidig som den gir ytelse med lite lys og dybdeskarphetskontroll.
 • Ett SLD-element (Special Low Dispersion) reduserer markante avvik og fargefriser markant for forbedret klarhet og fargenøyaktighet.
 • To asfæriske elementer hjelper til med å kontrollere forvrengning og sfæriske avvik for høy skarphet og nøyaktig gjengivelse.
 • Det er påført et super flerlagsbelegg på linseelementene for å minimere bluss og ghosting og bidra til å produsere kontrastrike og fargenøytrale bilder, selv under bakgrunnsbelyste forhold.
 • Integrert trinnmotor realiserer jevn og stille autofokus, som ytterligere kompletteres med et internt fokuseringsdesign for å fremme større respons.
 • Manuell blenderring inkluderer en A-posisjon for kamerabasert blenderåpning.
 • Avrundet membran med ni blad bidrar til en jevn og behagelig bokeh-kvalitet.
 • Messing bajonett gir forbedret monteringsnøyaktighet og stivhet, og gummitetning er innlemmet i monteringsdesignet for å gjøre det støv- og sprutbestandig.
 • Inkludert også finner du et LCF62-01M magnetisk objektivdeksel som kan festes direkte på fronten av objektivet og er kompatibel med valgfri CH-11 objektivdekselholder.

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 72
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 62
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 65
Lengde Objektiv (mm) 76,2
Lengste brennvidde 65
Merker Sigma
Nærgrense i cm 55
Objektivfatning Sony E
Objektivtype Normal
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Største blender vidvinkel f/2.0
Vekt Objektiv (g) 405
Værtettet Ja


Produsentens varenr353965
201126