19297 19297 19297

Sigma 70-200mm/2.8 DG OS HSM Sport Canon

Supertele i Sport serien. Canon EF

16 151,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Fotografering av nattehimmelen

Dette objektivet yter nattehimmelen rettferdighet.

0

Sigma Cashback

Har du kjøpt kvalifisert produkt i kampanjeperioden, kan du søke om cashback fra Sigma

Andre kjøpte også

972,-
1 215,-
Varenr137050
På lager
2
893,-
Varenr133716
Bestilt, ukjent leveringstid

Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport til Canon


Med en stor blender på f/2,8 leverer dette 70-200mm objektivet bilder med høy kvalitet. Objektivet kan brukes til sports-, fugle-, portrett- eller bryllupsfotografering. 70-200mm er en av de mest populære brennviddene blant fotografer og journalister på grunn av bildekvalitet og allsidigheten. Den raske autofokusen og bildestabiliseringen hjelper deg å få skarpe bilder. Filterstørrelse 82mm

Fordeler:

  • Skarpheten og bildekvaliteten
  • Bildestabilisering
  • Konstant blender på f/2,8
  • Værtett
  • Høy lysstyrke

Et objektiv med høy lysstyrke er perfekt for å få til liten dybdeskarphet og isolere detaljer i bildene dine, men også til å fotografere i dårligere lysforhold. Bakgrunnsuskarpheten på Sigmas 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport er myk, fri fra harde og forstyrrende overganger.

Veldig høy skarphet
For å kunne utnytte den fine bakgrunnsuskarpheten er objektivet konstruert for å ha veldig høy skarphet gjennom hele registeret, også ved største blender og på alle fokusavstander. Takket være at objektivet har 11 runde blenderlameller blir bakgrunnsuskarpheten og bokeh rolig og sirkelformet.

Allsidig brennvidde
70-200mm er en brennvidde for deg som vil være fleksibel og raskt kunne bytte bildevinkel gjennom å zoome, samtidig som du kan utnytte en relativt kort dybdeskarphet for å isolere motiver.

Stille og rask autofokusmotor
Autofokusen drives av en HSM-motor som gjør skarphetsinnstillingen rask og stille.

Intelligent optisk bildestabilisator (OS)
Det  innebygde OS-systemet med aksellerasjonssensor gjør at objektivet leverer nøyaktig prestasjon i opptil fire blendertrinn (i henhold til CIPAs retningslinjer). Det finnes to mulige OS-moduser: Modus 1 for allmenn fotografering og modus 2 for fotografering av f.eks. motorsport og andre actionbilder som krever panorering. I modus to jobber aksellerasjonssensoren med OS på en måte som gjør at du får en effektiv stabilisering mens du flytter kameraet horisontalt, vertikalt eller diagonalt uansett posisjon for å effektivt fange bevegelige motiver.

Objektiv med høy optisk kvalitet
Objektivet har 9 FLD og 1 SLD-glass som hjelper til med å minimerer strølys, gi høyest lystransmisjon og gir gode motlysegenskaper gjennom reduserte lysslør, kromatisk aberrasjon og at skarpheten er konsistent gjennom hele zoomområdet.

Få lenger rekkevidde med en telekonverter
Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport er kompatibel med både Sigma TC-1401 og Sigma TC2001 noe som gjør at du kan oppnå betydelig lenger brennvidder om behovet skulle oppstå.

Kompatibel med Sigma MC-11 og USB-dock
Ved bruk av objektivadapteren MC-11 (selges separat) fungerer Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport for Canon også på ditt Sony E-mount kamera. OBjektivet er dessuten kompatibelt med Sigmas USB-dock (selges separat) for oppdatering av firmware og f.eks. autofokushastighet mm.

Leveres med
Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport
Solblender
Futteral
Objektivdeksel ø82mm
Stativfeste (ikke avtagbart)

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver
Merker Sigma
Produktkategori Canon EF Mount
Produkttype Telezoom


Produsentens varenr590954
19297