737336 737336 737336 737336 737336 737336 737336

Sandisk Desk Drive 8TB USB Type-C

13 995,-
Bestilt, ukjent leveringstid
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
✉ Send meg mail når varen er på lager

Raskt sikkerhetskopiere dine høyoppløselige bilder, 4K-videoer, "lossless" musikk og andre store filer med SanDisk 8TB Desk Drive SSD USB-C 3.2 Gen 2 Ekstern harddisk. Designet for å levere høy kapasitet og hastighet, hjelper denne eksterne solid-state-stasjonen deg med å frigjøre plass på din lokale datamaskin.

Desk Drive SSD har lesehastigheter på opptil 1000 MB/s når den er koblet til en tilgjengelig USB 3.2 Gen 2-port ved bruk av de medfølgende kablene. Dens kompakte design tar opp minimal plass på skrivebordet ditt mens den automatisk sikkerhetskopierer dataene dine i bakgrunnen ved hjelp av gratisprogramvaren Acronis True Image for Western Digital. Med exFAT-formatering er denne stasjonen klar til å fungere med både Windows- og Mac-systemer rett ut av boksen.

Ditt innhold på ett sted

Desktop SSD er designet for å bli på skrivebordet ditt mens du sikkerhetskopierer filene dine, slik at du vet at innholdet ditt er lett tilgjengelig.

Enorm kapasitet for ditt filarkiv

Med opptil 8TB lagringsplass kan du fritt utvide din samling av bilder og videoer, musikkbibliotek og viktige dokumenter.

Koble til og sikkerhetskopier

Begynn å sikkerhetskopiere på Windows eller Mac rett ut av boksen med exFAT-formatering, ved bruk av USB-C-kabelen.

Programvare for automatisk sikkerhetskopiering

SanDisk Desk Drive SSD fungerer perfekt med Apple Time Machine på din Mac rett ut av boksen. Eller bruk den nedlastbare Acronis True Image for Western Digital sikkerhetskopieringsprogramvaren, og sett systemet ditt til automatisk å sikkerhetskopiere de viktigste filene og mappene dine, slik at du vet at du enkelt har en kopi av ditt favorittinnhold.

I pakken

  • SanDisk 8TB Desk Drive SSD USB-C 3.2 Gen 2 External Drive
  • Strømadapter
  • USB-C kabel
  • USB-C til USB-A kabel
  • Acronis True Image for Western Digital Software

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Merker Sandisk
Produktkategori Portabel harddisk
Produkttype SSD


Produsentens varenrSDSSDT40-8T00-EM25