62603 62603

Sandisk 512GB CFexpress B Extreme PRO

512GB R1700MB/s W 1400MB/s

4 542,-
Bestilt, ukjent leveringstid
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
✉ Send meg mail når varen er på lager
Kapasitet

Sandisk CFexpress minnekort kombinerer styrke, pålitelighet og uovertruffen ytelse.

Ved å utnytte 3dje generasjonens PCI Express-grensesnitt (samt støtte  for NVM Express) kan Sandisk sitt CFexpress-kort gi innspillingshastigheter på opptil 1400MB/s for krevende videoinnspilling med profesjonell  kvalitet. F.eks. DCI 4K og Full HD-video med 180 bilder/sekund.

Kortet støtter også kontinuerlig serieopptak av opptil 200 RAW-bilder uten avbrudd. Med CFexpress trenger du aldri være redd for å miste et  verdifullt øyeblikk på grunn av langsom skrivehastighet eller buffring i kameraet!

Strømlinjeformet arbeidsflyt

CFexpress-kortet kan laste ned data med hastigheter opptil 1700MB/s, noe som garanterer den raskeste og mest effektive dataoverføringen fra kort til pc. Du får umiddelbar tilgang til filene dine og kommer raskere i  gang med videoredigering eller bildebehandling. Ideelt for fotografer og videofotografer med behov for å overføre store mengder data på kortest  mulig tid.

Testet for kompatibilitet

Hvert CFexpress-kort har gjennomgått omfattende tester for å sikre full  kompatibilitet med de siste kameragenerasjonene. Sandisk CFexpress er det kortet du kan stole på for rask og pålitelig bildelagring- og  videoinnspilling. Det er dog viktig å notere at CFexpress-kort ikke er  bakoverkompatible med enheter som bruker Compact Flash eller Cfast.

Robust design

Sandisk CFexpress-kort er laget for å klare selv de tøffeste  arbeidsforholdene. De er støtsikre, tåler magnetfelt, røntgenstråling,  statisk elektrisitet, UV-lys, og er også motstandsdyktige mot ekstreme  temperaturer.

Egenskaper

  • Finnes med lagringskapasitet 128 GB, 256 GB og 512 GB
  • Spiller inn 4K & Full HD 1080p også ved høye bildehastigheter
  • Ideelt til raske serieopptak i RAW-format

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Kapasitet 512GB
Merker Sandisk
Produktkategori Minnekort
Produkttype CFexpress type B


Produsentens varenrSDCFE-512G-GN4NN