499380 499380 499380 499380 499380

Samyang V-AF 75mm T1.9 Sony FE

Cine m/Autofokus. Sony E Mount

6 475,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
10 stk. Leverandørlager

Samyang V-AF 75mm T1.9 Sony FE

Verdens første cine AF-objektiver! Industrien med innholdsskaping vokser som aldri før. Uansett om det gjelder skjønnhets-tutorials, produktanmeldelser eller how-to, så er det video vi ønsker å se for å bli underholdt eller søke etter ny informasjon. Den nye V-AF-serien er verdens første objektiver for videoprodusenter, og er designet for å gjøre produksjon av videoinnhold mer praktisk.

  • Enhetlig formfaktor gjennom hele serien
  • AF drevet av Samyangs lineære STM-fokusmotor
  • Tally-lampe på forsiden
  • Tannhjul for følgefokus
  • Jevn fokusrotasjon
  • Alle objektiver er fargetilpasset
  • Dekker fullformatsensorer

V-AF objektivene er designet for Sony E-mount og har flere spennende og viktige funksjoner som tannhjul for følgefokus, tally-lampe og enhetlig formfaktor. Takket være vekten og størrelsen er det lettere å bruke objektivene med tilbehør som gimbaler eller droner, fordi du ikke trenger å balansere, noe som kan være tidkrevende.

Den nye V-AF-serien støtter oppløsning opptil 8K i en liten og lett form, noe som er godt egnet for bruk med håndholdte gimbaler og droner, samt for studioer og lokasjonsproduksjoner. Alle objektivene i den nye serien er fargetilpasset for å unngå skift når du bytter objektiver, og de 9 bladene på blenderåpningen gir mulighet for en naturlig bokeh.

Objektivet har også en tally-lampe på forsiden som viser når kameraet gjør opptak. En funksjon som blant annet er veldig verdsatt av YouTubere.

På siden av objektivet finns en justerbar urskive som kan stilles inn til å bruke manuell fokus, eller du kan justere blenderen ved å dreie på fokusringen. Under denne bryteren er det en fokusholdeknapp, som gjør at fokuset kan låses på en bestemt avstand. Brukeren kan også tildele andre ønskede funksjoner til glidebryteren via firmwareoppdatering.

Konstruksjonen på objektivet til den nye V-AF 75mm T1.9 består av 10 elementer i 9 grupper, og har 2 ED og 2 HR-spesiallinser som gir videoen et skarpt og filmatisk utseende. Fokus håndteres av Samyangs lineære STM-fokusmotor som gir en stillegående og jevn autofokus som minimerer vibrasjoner og støy.

Det sirkulære designet med 9-bladers blenderåpning skaper en jevn bokeh med en bakgrunnsuskarphet som gjør at motivene skiller seg ut med tydelige dybdeeffekter.

75mm T1.9 er første objektivet i V-AF Serien. 20mm T1.9, 24mm T1.9, 35mm T1.9 og 45mm T1.9 lanseres om kort tid.


 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Diameter obj (mm) 72,2
Farge Sort
Fullformat Ja
Hovedkategori Videoobjektiver
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 75
Lengde Objektiv (mm) 72,1
Lengste brennvidde 75
Merker Samyang
Nærgrense i cm 69
Objektivfatning Sony E
Objektivtype Cine
Produktkategori Cine
Produkttype FE-Mount Fast
Vekt Objektiv (g) 280
Værtettet Nei
Zoom Nei


Produsentens varenrF1414806101
499380