Samyang AF 75mm F1.8 Sony FE Med Lens Station Samyang AF 75mm F1.8 Sony FE Med Lens Station Samyang AF 75mm F1.8 Sony FE Med Lens Station Samyang AF 75mm F1.8 Sony FE Med Lens Station Samyang AF 75mm F1.8 Sony FE Med Lens Station Samyang AF 75mm F1.8 Sony FE Med Lens Station Samyang AF 75mm F1.8 Sony FE Med Lens Station

Samyang AF 75mm F1.8 Sony FE

Med Lens Station

5 355,-Kampanjepris
5 950,-Ordinær pris
1 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen

Samyang AF 75mm f/1.8 FE med Samyang Lens Station på kjøpet!

Samyang AF 75 mm f/1.8 FE passer godt til en minimalistisk livsstil – den veier bare 230g og er 6,9 cm lang. Kombinert med en stor blenderåpning er dette et perfekt objektiv for bryllups- og portrettfotografer som er på farten. Objektivet er designet for en fullbildesensor og fungerer bra for APS-c.

Egenskaper

 • Superrask f1.8-blenderåpning
 • Utrolig lett på bare 230g
 • Perfekt for portrettfotografering
 • Ny forhåndsstegsmotor (STM)
 • Ny tilpasset bryter introdusert - les mer nedenfor
 • Den ideelle partneren for det kompakte Sony-speilløse systemet

Samyang AF 75mm f1.8 objektiv - Sony FE

Samyang har introdusert sitt splitter nye teleobjektiv, Samyang AF 75mm f/1.8 FE-objektiv. Designet og bygget spesielt for Sony speilfrie kameraer i fullformat og Sony APS-C-kameraer. Siktet mot den klassiske portrettfotografen som også ser etter et objektiv som tilbyr upåklagelig bildekvalitet i en lett og kompakt kropp.

Den ideelle partneren for det kompakte Sony-systemet

Den nye Samyang AF 75mm f/1.8 er det perfekte kreative verktøyet for Sony E-mount-kameraer. Samyang har forsket på det mest passende kompakte objektivet for utrolige portretter, og 75mm er fremdeles et klassisk og solid valg. Samyang er det første merket som bringer denne brennvidden tilbake i blandingen for fullformat-systemet. Denne lengden isolerer motivet effektivt og skaper en strålende dybdeskarphet.

Overraskende liten

Vi vet at speilløse systemer i fullformat er kompakt, så vi ønsker at objektivene våre skal samsvare med denne trenden. Det er her den nye 75mm f/1.8 fra Samyang passer perfekt. Med en vekt på bare 230g og 69mm lengde maksimerer dette objektivet portabilitet og brukervennlighet.

Samyangs typiske design og bygg

En komplett optisk design som gir vakker bokeh og en utrolig dybdeskarphet. Den raske f/1.8-blenderåpningen betyr at dette objektivet passer både innendørs og utendørs, noe som gjør det mulig for fotografen å jobbe i lyssituasjoner med lite lys, studiooppsett og ute i den virkelige verden.

Storslått produksjon

For å skape høy kontrast og skarpe bilder har Samyang laget dette objektivet med totalt 10 elementer i 9 grupper. Kromatisk aberrasjon kontrolleres gjennom tre ekstra linser med lav spredning (ED) med achromat og linser med høy brytning (HR). I tillegg brukes UMC-belegget for å minimere unødvendige interne brytninger, noe som resulterer i de anerkjente Samyang-klare, skarpe bilder med høy kontrast.

Avansert autofokussystem

Ikke bare for portrettfotografer, har Samyang også designet objektivet slik at den også passer for videografer eller hybridfotografer. Objektivet bruker en helt ny trinnmotor (STM) for rask, rolig og pålitelig fokusering. Hjelpe brukeren til å fange dyrebare øyeblikk uten problemer.

Ny tilpasset bryter

Vanligvis har fokusjusteringsringen ingen funksjon når du bruker linsen i AF-modus, men Samyang har imidlertid introdusert den tilpassede bryteren som lar brukeren justere blenderåpningen via fokusringen. Dette kan tilpasses ytterligere med fremtidige firmwareoppdateringer ved å bruke Samyangs valgfrie USB-linsestasjon.

I pakken

 • Objektiv AF 75mm f/1.8 Sony FE
 • Objektivdeksel
 • Bakdeksel
 • Objektivetui

  

Med Samyang Lens Station er det mulig å oppdatere firmware og tilpasse funksjoner hos Samyangs autofokusobjektiv med Sony E-fatning.

Ved å installere den siste firmware-versjonen kan man forsikre seg om å alltid få best mulig autofokusytelse. Lens Station tillater også brukeren å påvirke hvordan objektivets blender og manuelle fokusering skal fungere.

 • Firmware oppdatering
 • Innstilling av autofokus
 • Innstilling av blenderfunksjon
 • Innstilling av følsomhet for manuell fokus

For å bruke Samyang Lens Station kobles enheten til en PC/Mac der programvaren Lens Manager er installert. Programvaren finnes for både Windows og Mac OS og lastes ned fra Samyangs internasjonale hjemmeside.

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Merker Samyang
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilløst


Produsentens varenrF1214806101-FZ5ZZZZZ
216049