Samyang AF 45mm F1.8 Sony FE Sony FE Mount Samyang AF 45mm F1.8 Sony FE Sony FE Mount Samyang AF 45mm F1.8 Sony FE Sony FE Mount Samyang AF 45mm F1.8 Sony FE Sony FE Mount

Samyang AF 45mm F1.8 Sony FE

Sony FE Mount

4 646,-
7 stk. Totalt på lager
 • 2Butikklager, Bergen
 • 5Hovedlager
 • 0Skøyen
100+ stk. Leverandørlager

Med en vekt på bare 162 gram blir nye Samyang AF 45mm f/1.8 FE et perfekt objektiv for Sony-fotografer som vil holde fotoutstyret sitt så lett og smidig som mulig uten å ofre noe på funksjonalitet eller optisk kvalitet.

Objektivet tegner ut fullformat (en bildesensor i str. 24x36mm), og denne normalbrennvidden passer utmerket for å fotografere alt fra barn til gatescener, reiser, landskap og andre motiver med dokumentarfokus. Men Samyang AF 45mm f/1.8 FE kan med fordel også brukes på Sonys kameraer i A6xxx-serien som har den mindre APS-C-sensoren. Der blir 45mm i stedet et kort teleobjektiv, ideelt for portrett!

 

Stillegående og lyssterk for diskret fotografering
Autofokusmotoren i Samyang AF 45mm f/1.8 FE er både rask og presis, og dessuten meget stillegående. Sammen med den gode lysstyrken gjør det at objektivet passer til fotografering i situasjoner der man ikke vil syns eller høres for mye. F.eks. i dåp, bryllup og andre tilfeller der bruk av blits eller kameralyd kan oppleves forstyrrende.

Den runde blenderåpningen med ni blenderlameller bidrar til å gi bildene en myk og vakker bokeh (tegning av uskarphet i bakgrunnen), noe som settes pris på ved portrettfotografering. Objektivet kan også fokusere så nærme som 45cm, noe som kan brukes til å lete etter kreative utsnitt og interessante detaljer for å skape en alternativ bildeverden.

 

Varme og strålende bilder
Selv om Samyang AF 45mm f/1.8 FE er designet for å være et så lite og lett objektiv som mulig gir det et imponerende bilderesultat. Den optiske konstruksjonen består av 7 linser plassert i 6 grupper. For å minimere optiske feil og sikre høy skarphet også ved store blenderåpninger, inngår to asfæriske linser samt én linse av ED-glass (Extra-low Dispersion).

I likhet med andre Samyang AF-objektiv gir også 45mm f/1.8 en anelse varm fargetone, noe mange brukere setter pris på. Flerlags antirefleksbehandling forhindrer forekomst av strølys, og sikrer at bildene viser høy kontrast og glans, selv under vanskelige lysforhold.

 

 

Viktige egenskaper
 • Kompakt 45mm objektiv med Sony FE / E-fatning
 • Høy lysstyrke (f/1.8) og rund blenderåpning med 9 lameller
 • Bygget for fullformat men kan også brukes med APS-C
 • Rask og stillegående autofokus
 • Høykvalitets optikk med asfæriske linser og ED-glass
 • Myk og vakker bokeh

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 62
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 49
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 45
Lengde Objektiv (mm) 56
Nærgrense i cm 45
Objektivfatning Sony E
Objektivtype
 • Foto
 • Normal
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Samyang
Største blender vidvinkel f/1.8
Vekt Objektiv (g) 162
Værtettet Nei
Zoom Nei


Produsentens varenrF1214506101
56406