Ricoh WG-80 Orange Kompaktkamera med ringblits. Oransje Ricoh WG-80 Orange Kompaktkamera med ringblits. Oransje Ricoh WG-80 Orange Kompaktkamera med ringblits. Oransje Ricoh WG-80 Orange Kompaktkamera med ringblits. Oransje Ricoh WG-80 Orange Kompaktkamera med ringblits. Oransje Ricoh WG-80 Orange Kompaktkamera med ringblits. Oransje Ricoh WG-80 Orange Kompaktkamera med ringblits. Oransje Ricoh WG-80 Orange Kompaktkamera med ringblits. Oransje Ricoh WG-80 Orange Kompaktkamera med ringblits. Oransje Ricoh WG-80 Orange Kompaktkamera med ringblits. Oransje Ricoh WG-80 Orange Kompaktkamera med ringblits. Oransje

Ricoh WG-80 Orange

Kompaktkamera med ringblits. Oransje

4 299,-
9 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 9Hovedlager
  • 0Skøyen
20+ stk. Leverandørlager
0

Theta X - Avansert 360-kamera

Nye Theta X har fått nye funksjoner, som berøringsskjerm, utskiftbart batteri og Micro SD-kort.

Et kompakt kamera å ha med deg på ethvert utendørseventyr!

Ricoh WG-80 har et fornyet eksteriørdesign og forbedret drift. Den kommer med en solid, robust kroppskonstruksjon og eksepsjonell ytelse. Den er vanntett ned til 14 meter i opptil to timer, kuldebestandig til -10°C og støtsikker fra 1,6 m og bruddsikker til 100 kg.

WG-80 er utstyrt med en bakbelyst CMOS-bildesensor, som sikrer utmerket følsomhet og lavstøyegenskaper og rask avlesning av bildedatasignaler. Sammen med en høyytelses bildebehandlingsmotor, leverer denne bildesensoren en toppfølsomhet på ISO 6400 og superhøyoppløselige bilder på 16 effektive megapiksler. Dette kameraet har også avanserte bildebehandlingsfunksjoner, muliggjort av den nyeste teknologien, for å sikre skarpe, klare bilder med høy oppløsning. WG-80 tilbyr til og med innovative funksjoner som Triple Anti-Shake Protection for å forhindre uskarpe bilder i opptakssituasjoner.

Objektivet er en viktig komponent for å ta bilder av høy kvalitet. WG-80 har et høyytelses objektiv med 5x optisk zoomt og en brennviddedekning fra 5 mm til 25 mm (tilsvarer ca. 28 mm til 140 mm i 35 mm-format) for å imøtekomme et bredt spekter av scener og motiver. Den har også andre praktiske opptaksfunksjoner, for eksempel en makromodus for å ta dramatiske nærbilder fra en minimumsfokusavstand på bare én centimeter. En intelligent zoomfunksjon utvider zoomområdet digitalt til omtrent 36x (tilsvarer 1008 mm).

  • Vanntett til en dybde på 14 meter
  • Støtsikker mot fall fra 1,6 meters høyde
  • Seks makrolys for å hjelpe nærbilder
  • Frysebestandig mot temperaturer så lave som -10°C
  • Bredt utvalg av tilbehør
  • Undervannsfotograferingsmodus, spesielt utviklet for fotografering under vann

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Merker Ricoh
Produktkategori Kompaktkamera
Produkttype Kompaktkamera


Produsentens varenr03127
478027