Ricoh Theta X 360° video i 4K-oppløsning Ricoh Theta X 360° video i 4K-oppløsning Ricoh Theta X 360° video i 4K-oppløsning Ricoh Theta X 360° video i 4K-oppløsning Ricoh Theta X 360° video i 4K-oppløsning Ricoh Theta X 360° video i 4K-oppløsning Ricoh Theta X 360° video i 4K-oppløsning Ricoh Theta X 360° video i 4K-oppløsning

Ricoh Theta X

360° video i 4K-oppløsning

10 590,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
18 stk. Leverandørlager
0

Theta X - Avansert 360-kamera

Nye Theta X har fått nye funksjoner, som berøringsskjerm, utskiftbart batteri og Micro SD-kort.

Ricoh Theta X har nye 48 MP CMOS-bildesensorer, en oppgradert hovedprosessor og en forbedret linsedesign. Den nye Theta X har flere nye funksjoner, som en 2,25" berøringsskjerm, et utskiftbart batteri og et Micro SD-kortspor.

RICOH THETA X er utstyrt med en stor brukervennlig 2,25-tommers berøringsskjerm. Med muligheten til å forhåndsvise scenen før man fanger den, justere opptaksinnstillinger og se tatte bilder, kan en rekke operasjoner fra opptak til visning gjøres uten å bruke en smarttelefon, noe som gir enormt forbedret opptakseffektivitet.

Høyoppløselig 360-graders stillbilde og videoopptak

CMOS-bildesensoren, hovedprosessoren og objektivdesignen er alle fornyet. Med en ny sensor med omtrent 48 MP er det nå mulig å ta høyoppløselige 360-graders stillbilder med en maksimal utgang på omtrent 60 MP.

To bildestørrelser er tilgjengelige for å matche scenen: 11K for innendørsfotografering med høy oppløsning i sterkt lys, og 5,5K for å ta bilder enkelt og effektivt i andre scenarier. I tillegg gir den forbedrede bildestabilisering levende og jevne opptak for 360-graders videoer som skal tas med en 5,7K-ekvivalent oppløsning på 5760 × 2880 piksler med 30 bilder per sekund (fps).

 • Med innebygd GPS og støtte for A-GPS-funksjon kan nøyaktig posisjonsinformasjon hentes fra enheten.
 • Kameraets krop er laget av en magnesiumlegering, noe som sikrer robusthet og utmerkede varmeavledende egenskaper.
 • Gjennom en USB Type-C-port på siden av hoveddelen, kan strøm tilføres kameraet selv under bruk av stativ uten å bruke forlengelsesadapteren.
 • Time Shift Shooting-modus lar fotografen ta et bilde uten å selv være synlig i bildet, og kontinuerlig fotograferingsmodus tar kontinuerlig 20 stillbilder per sekund (når du tar 5,5K stillbilder).
 • Bilder kan registreres som favoritter fra listen over bilder som vises på berøringsskjermen. Bildene merket som favoritter kan sees på THETA-appen på en smarttelefon.
 • Stillbildeavspillingsretningen kan velges i opptaksinnstillingene. RICOH THETA X har AI Auto som bruker AI-gjenkjenningsteknologi for å identifisere motivet i bilder tatt og vist fra det punktet.
 • Eksponeringskompensasjon og hvitbalanse kan justeres med selve kameraet før livestreaming.
 • Bytt enkelt mellom ulike opptaksmoduser (stillbilde, video, egendefinerte innstillinger, livestreaming, plug-in) kun ved å bruke modusknappen på kameraet.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Modell Theta X
Produktkategori Videokamera
Produkttype 360
Produsent Ricoh/Pentax


455264