Røde NT-USB+ Profesjonell USB-C Mikrofon Røde NT-USB+ Profesjonell USB-C Mikrofon Røde NT-USB+ Profesjonell USB-C Mikrofon Røde NT-USB+ Profesjonell USB-C Mikrofon Røde NT-USB+ Profesjonell USB-C Mikrofon

Røde NT-USB+ Profesjonell USB-C Mikrofon

2 495,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen

Andre kjøpte også

59,-
Varenr144862
100+

Røde NT-USB+ er en profesjonell USB-mikrofon med helt nye funksjoner for opptak direkte til datamaskin eller mobile enheter. Kondensatorkapselen til mikrofonen er av studiokvalitet og med innebygd Revolution Preamp med ultralav støy og high gain, leverer den perfekt lydkvalitet for mange forskjellige typer opptak. NT-USB+ fungerer like bra for vokal og instrumenter som for podcasting, streaming og gaming.

Legg siste handen verket med en APHEX® lydprosessor tilgjengelig via RØDE Connect for å ta opptakene med NT-USB+ til neste nivå. Den har også en kraftig hodetelefonutgang med zero latency, et høykvalitets popfilter og et bordstativ.

  • Profesjonell USB-mikrofon
  • Revolution Preamp™ med ultralav støy og high gain
  • Kraftig hodetelefonutgang med zero latency
  • APHEX® lydprosessor via RØDE Connect
  • Komplett innspillingskit med popfilter, bordstativ og 3 meter USB-C-kabel

RØDE Connect er en lett-å-bruke, kraftig gratis programvare for podcasting, streaming og videosamtaler hvor du kan koble til hele fire NT-USB Mini mikrofoner direkte til en enkelt datamaskin! Nå kan du ta opp lyd med full kontroll fra alle retninger i møtene dine med Teams, Zoom, GoogleMeet, OBS, Xsplit, etc. Med sin intuitive, unike komplette programvare inspirert av RØDECaster Pro, får du direkt oppkobling til videosamtaler og streamingprogramm, og mye mer. RØDE Connect er den enkleste måten å spille inn en podcast eller livestreame med utrolig lyd.

 

 

I pakken:
Røde NT USB+
Bordsstativ
Popfilter
SC29 3m USB-C til USB-C-kabel

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Røde
Pakning 1 stk.
Produktkategori Mikrofon
Produkttype USB mikrofon


Produsentens varenrNTUSB+
525155