Røde PodCaster USB Dynamisk USB-Mikrofon for Podcast Røde PodCaster USB Dynamisk USB-Mikrofon for Podcast Røde PodCaster USB Dynamisk USB-Mikrofon for Podcast

Røde PodCaster USB

Dynamisk USB-Mikrofon for Podcast

1 853,-
2 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Gratis kurs i digital fotografering

Flere datoer tilgjengelig.

Få med grunnkurs på kjøpet når du handler hos Foto.no.

0

Rødekampanje

Akkurat nå kan du gjøre en god deal på utvalgte lydprodukter fra Røde.

Røde Podcaster USB er en dynamisk USB-mikrofon spesialdesignet for Podcasting. Podcaster er bygd på basisen fra RøDEs velkjente Broadcaster radiomikrofon - en mikrofon som fremdeles er "On Air" på radiostatsjoner verden over. Tanken bak Podcaster var å gjøre ting enkelt, og dette ble oppnådd ved å skape en dynamisk mikrofon med innebygget A/D-konverter og USB tilkobling.

På denne måten unngår man flere eksterne inn/ut-bokser ved tilkobling til en PC/Mac. I tillegg er Podcaster utstyrt med en LED-lampe som lyser når mikrofonen er "On Air", en innebygget hodetelefonforsterker og høypassfilter. Røde

Podcaster er et glimrende verktøy både for musikere, journalister (både innen radio og andre media), multimediapresentasjoner m.m.

Røde Podcaster leveres med en 5 meter USB kabel, og som tilleggsutsyr vil det etterhvert bli tilgjengelig støtabsorberende oppheng og "arm" for montering på bord.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Reporter
Produsent Røde


Produsentens varenr230060
608