0

Wise

Wise Advanced er en ledende produsent av minnekort og kortlesere for foto- og videokameraer. Produktene deres er kjent for å være av høy kvalitet og ytelse, og tilbyr brukere en pålitelig lagring av bilder og videoer.

Minnekortene til Wise er laget med den nyeste teknologien og gir høy hastighet og kapasitet. De er kompatible med de fleste foto- og videokameraer, og er tilgjengelige i ulike størrelser. 

Kortleserne til Wise Advanced gir enkel tilgang til minnekortene og gjør overføring av bilder og videoer til datamaskinen enkel og rask. De er kompatible med de fleste operativsystemer, inkludert Windows og Mac. 

SSD-stasjonene til Wise Advanced er kjent for å være svært raske og pålitelige. De er en perfekt erstatning for tradisjonelle harddisker, og gir deg raskere oppstart, bedre ytelse og mer lagringsplass. 

Wise Advanced et bredt utvalg av høykvalitets produkter for å dekke dine minne- og lagringsbehov. Med deres pålitelige og raske produkter, kan du være sikker på at dine data er i trygge hender.  

Foto.no er nå en autorisert masterdistributør for Wise i Norge. Det betyr at de vil ha et bredt utvalg av Wise-produkter tilgjengelig for kundene våre, samt at vi vil kunne tilby ekspertstøtte og service på disse produktene internt hos oss. Dette er gode nyheter for fotografer og videoprodusenter som leter etter høykvalitets minnekort til produksjonene sine. 

Vi har tilgang på de fleste produkter fra Wise, og på denne siden ser du et utvalg fra vårt sortiment. Du finner flere av produktene fra Wise på nettsiden vår ved å søke på produsenten i søkefeltet. Er det et produkt du ikke finner, så ta kontakt med vår Pro-avdeling for mer informasjon.

Se alle Wise produkter

Under ser du utvalgte Wise-produkter fra vårt sortement. Finner du ikke produktet du er på jakt etter, ta kontakt med vår PRO-avdeling.

Fra 2 499,-
Varenr131614
7
3 416,-
3 795,-
Varenr131613
18
1 079,-
1 199,-
Varenr131616
20+

Support Senter

Her finner du de siste programvareoppdateringene, bruksanvisninger og all slags nyttig informasjon.
Trenger du hjelp fra en av våre rådgiver på Wise, ta kontakt på 46 46 24 24.

Gå til Wise sitt supportsenter →

Aktuelt fra Wise

Få med deg de siste artiklene fra Wise. Her vil du finne alt fra nyheter til informasjon om firmware-oppdateringer.

0

Foto.no er nå Authorized Master Distributor for Wise

Foto.no er nå en autorisert masterdistributør for Wise i Norge. 

Les mer

Kanskje du også er interessert i

Nyheter fra ProVideo

0

Få med deg Lyd-, lys-og bildemessen

15.-17. mars i Telenor Arena
Foto.no deltar som utstiller i årets LLB-messe, og vi håper å se deg der.

Les mer
0

Foto.no er nå Sachtler-partner

Foto.no har etablert et samarbeid med distributøren Videndum, og med dette utvider vi vårt produktsortiment.

Les mer
0

ProVideo

Foto.no tilbyr produkter for den profesjonelle videobransjen. 

Les mer
0

IBC 2022

Foto.no har tatt pulsen på produktnyhetene.

Les mer