0

Blackmagic Design

Blackmagic Design er et Australsk selskap som produserer broadcast- og cinema-utstyr i tillegg til programvare og redigeringsprogram.

Blackmagic Design er et Australsk selskap med fabrikk i Port Melbourne i Australia. De produserer broadcast- og cinema-utstyr slik som kameraer, bildemiksere og streamingutstyr, i tillegg til etterarbeidsverktøy og redigeringsprogram. Blackmagic Design er opptatt av å produsere høykvalitets videoproduksjonsutstyr som alle kan ha råd til.  

Vi har tilgang på alle produktene fra Blackmagic, og på denne siden ser du et utvalg fra vårt sortiment blant deres Cinema-kameraer. Du finner flere av produktene fra Blackmagic på nettsiden vår ved å søke på produsenten i søkefeltet. Er det et produkt du ikke finner, så ta kontakt med vår Pro-avdeling for mer informasjon. 

Se alle Blackmagic produkter

Under ser du utvalgte Blackmagic-produkter fra vårt sortement. Finner du ikke produktet du er på jakt etter, ta kontakt med vår PRO-avdeling.

Support Senter

Her finner du de siste programvareoppdateringene, støttemerknader, bruksanvisninger og all slags nyttig informasjon. Trenger du hjelp fra en av våre rådgiver på Blackdesign, ta kontakt på 46 46 24 24.

Gå til Blackmagic sitt supportsenter →

Blackmagic Pocket
Cinema Camera Gallery - The Chase

Kommersiell DOP- og cinegraf, Adrian Emerton, snakker om sine undervannsopptaksopplevelser med Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K og Salty undervannshus.

Adrian forklarer sin tekniske prosess i innspillingen av sin siste bodyboard-safarifilm, "The Chase".

"Den største "game changer" med surfe-cinemafotografering er å kunne ta RAW i en liten pakke som Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K og Salty undervannshus. Jeg har hatt alle slags kameraer i mye større undervannshus, som var et problem på grunn av deres ekstra oppdrift og mangel på manøvrerbarhet. Jeg har hatt noen virkelig skumle øyeblikk som ble sugd over store bølger med kameraer som ble revet fra hendene mine tidligere." - Adrian

Se og hør flere case fra Blackmagick Pocket Sinema Camera Gallery her →

Filmmaker
Adrian Emerton

Post Production
Adrian Emerton

Aktuelt fra Blackmagic Design

Få med deg de siste artiklene fra Blackmagic. Her vil du finne alt fra nyheter til informasjon om firmware-oppdateringer.

0

Nye produkter fra Blackmagic Design

Blackmagic kunngjorde flere nye produkter 24.3.2023. 2 nye miksere, ny mikrofon samt 4K og 6K kamera.

Les mer
0

Så enkelt er det å lage profesjonelle direktesendinger

Det som før krevde store resurser er i dag blitt så enkelt at alle kan gjøre det.

Les mer

Kanskje du også er interessert i

Nyheter fra ProVideo

0

Foto.no er nå Sachtler-partner

Foto.no har etablert et samarbeid med distributøren Videndum, og med dette utvider vi vårt produktsortiment.

Les mer
0

ProVideo

Foto.no tilbyr produkter for den profesjonelle videobransjen. 

Les mer
0

IBC 2022

Foto.no har tatt pulsen på produktnyhetene.

Les mer