Profoto Connect Pro Air-X radioutløser For Leica. OBS: November 2022 Profoto Connect Pro Air-X radioutløser For Leica. OBS: November 2022 Profoto Connect Pro Air-X radioutløser For Leica. OBS: November 2022 Profoto Connect Pro Air-X radioutløser For Leica. OBS: November 2022 Profoto Connect Pro Air-X radioutløser For Leica. OBS: November 2022 Profoto Connect Pro Air-X radioutløser For Leica. OBS: November 2022

Profoto Connect Pro Air-X radioutløser

For Leica. OBS: November 2022

4 195,-
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
✉ Send meg mail når varen er på lager

Profoto Connect Pro - Leica

Den ultimate triggeren. Profoto Connect Pro gir deg total kontroll og selvtillit.

 • Intuitivt grensesnitt på en stor skjerm
 • Koble den til via kameraets hot-shoe / blitssko
 • 100 tilgjengelige kanaler med seks grupper for hver kanal
 • Forlenget batterilevetid og mulighet for oppladbare batterier
 • Sømløse firmware-oppdateringer via Profoto AirX
 • Kontroller alle grupper fra Profoto Control-appen på din iPad, iPhone, Android-smarttelefon
 • Bytt fra TTL-modus til manuell modus med de automatiserte TTL-innstillingene intakte
 • Synkronisering og fjernkontroll 0,5-100 m (1,5-330 fot)

Når du er på location og fotograferer Off-Camera med flere blitser trenger du mer enn bare en pålitelig utløser - du trenger full kontroll. Det er derfor vi laget Profoto Connect Pro; den er mer enn en fjernkontroll - den er sentralnervesystemet til fotograferingen - fordi alt flyter gjennom den.

Profoto Connect Pro er bemerkelsesverdig enkel å bruke. Glem bruksanvisningen; den store skjermen er intuitiv og enkel med forbedret TTL-gruppekontroll. Bare skyv den på plass i kameraets blitssko - og du er klar til å lage flotte bilder. Ja, i første omgang kobler den kameraet sammen med flere blitser - men utover det gir det umiddelbar og fullstendig kontroll over hver enkelt blitsinnstilling fra opptaksposisjonen din, slik at du kan finjustere og finjustere etter eget ønske. Denne "overfloden" av kontroll gjøres takket være Profotos tildelte AirX-tilkobling som lar deg skreddersy arbeidsflyten din til uansett hvilken opptakssituasjon du befinner deg i. Du kan også velge hvor du mottar informasjonen fordi gruppekontrollene på Connect Pro enkelt speiles i Profoto Control-appen på din iPad, iPhone eller Android-smarttelefon. Og med opptil 100 tilgjengelige kanaler, vil det alltid være en ledig kanal for lysoppsettet ditt, selv i de største kommersielle studioene. Legg til forbedret batterilevetid og sømløse fastvareoppdateringer via Profoto AirX, og du har en fjernkontroll som tar tilkobling til nye høyder. ”Vårt overordnede oppdrag er å gjøre tilgang til flott lys enkel for alle profesjonelle fotografer. Og med introduksjonen av Connect Pro tar vi enda et skritt mot å nå oppdraget vårt, sier Marko Pirc, produktsjef i Profoto. «Connect Pro og AirX vil være selve hjertet av Profoto-systemet, nøklene til kongeriket, for å si det sånn. Og planene våre for systemet stopper ikke her. Vi har gode planer for at den skal vokse og utvikle seg i årene som kommer. "Selvfølgelig, med Connect Pro vil du dra nytte av Profotos typisk upåklagelige byggekvalitet sammen med minimal og stilig design. Og som du forventer av et Profoto-produkt, er det helt pålitelig, og gir overlegen konsistens blits etter blits - så du vil aldri gå glipp av et skudd.

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Produktkategori Triggere
Produkttype Radiotrigger
Produsent Profoto


482154