20%
Profoto A1X AirTTL-F for Fujifilm For Fujifilm. TTL Speedlite blits Profoto A1X AirTTL-F for Fujifilm For Fujifilm. TTL Speedlite blits Profoto A1X AirTTL-F for Fujifilm For Fujifilm. TTL Speedlite blits Profoto A1X AirTTL-F for Fujifilm For Fujifilm. TTL Speedlite blits Profoto A1X AirTTL-F for Fujifilm For Fujifilm. TTL Speedlite blits Profoto A1X AirTTL-F for Fujifilm For Fujifilm. TTL Speedlite blits Profoto A1X AirTTL-F for Fujifilm For Fujifilm. TTL Speedlite blits Profoto A1X AirTTL-F for Fujifilm For Fujifilm. TTL Speedlite blits Profoto A1X AirTTL-F for Fujifilm For Fujifilm. TTL Speedlite blits Profoto A1X AirTTL-F for Fujifilm For Fujifilm. TTL Speedlite blits

Profoto A1X AirTTL-F for Fujifilm

For Fujifilm. TTL Speedlite blits

7 432,-Kampanjepris
9 290,-Ordinær pris
3 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 3Hovedlager
 • 0Skøyen
Velg system

Profoto A1X er en kompakt og kraftig blits for bruk, både på kameraet, som on-location studioblits eller for bruk i et eksisterende Profoto-system. Profoto A1X er en blits for deg som vil ha lite, men kraftig utstyr for å skape vakkert lys for kreativ lyssetting. Tanken bak Profoto A1X er å skape vakkert lys ved å gjøre blitsfotografering enkelt - lett å bruke, og gå aldri mer glipp av et bilde.

Fordeler

 • Lett å bruke
 • Rundt hode med magnetfeste
 • Air TTL og HSS
 • Innstillingslys
 • Oppdatert Li-ion batteri
 • Zoom med manuell kontroll
 • Stort display med tydelig grensesnitt
 • Profoto Connect gir støtte for opptil 20 kanaler
 • Tilbehørene til Profoto A1 passer Profoto A1X

Lett å bruke

Tanken bak Profoto A1X er enkelhet: at den er lett å bære, og lett å bruke. Du kan bruke den som en kamerablits, sender og også kombinere den med andre blitser fra Profoto. Skap ett komplett on-location studio med en eller flere A1X, eller kombiner med f.eks. Profoto B10 - mulighetene er uendelige. Dette er perfekt f.eks. til bryllups- og portrettfotografer, samt journalister, ettersom blitsens raskhet og prestasjon gjør at du aldri går glipp av et bilde.

Kombiner med sender

Profoto A1X kan brukes montert på kameraet eller ved siden av. Kombiner Profoto A1X med en Profoto Connect eller en Profoto Air TTL-sender for å kunne fotografere med blitsen håndholdt eller montert på ett belysningsstativ.

Bruk Profoto A1 eller A1X som sender

Profoto Air A1X kan også brukes som en sender, ettersom den er utstyrt med Profotos trådløse Air TTL-teknikk. Dette gjør deg muligheten til å bruke din A1X som en Air TTL-sender for Profoto A1, B1X, B1, B2, B10, D2 og andre A1X.

Rundt hode med magnetfeste

Det runde hodet i seg selv gir en større lyskilde enn vanlige speedlights, noe som bidrar til mykere skygger og lysslipp. Rundt hodet sitter en magnetisk holder for de spesielle lysformene som Profoto A1 og A1X bruker. Takket være magnetfestet går det svært raskt å bytte ut lysformene, lette på fargefilter eller hvorfor ikke kombinere både fargefilter og lysformere? Den runde formen i kombinasjon med magnetfeste gjør også at du kan rotere lysformen, og på denne måten kontrollere ekstra nøyaktig hvor lyset havner og ikke havner. For enda mer muligheter finnes Profoto Gel Kit til A1 og Profoto Soft Bounce til A1 som tilbehør.

Automatisk lysmåling og raske lukkertider

Profotot A1X har, akkurat som Profotos andre Air TTL-blitser, automatisk lysmåling, perfekt når du ikke vil tenke på blitsens innstillinger, og bare vil fotografere. Kjenner du at du vil kombinere automatikk (TTL) og manuell mondus bytter du enkelt med en knapp på siden som bytterm skik at du kan stille eksponeringen i TTL-modus, for og så bytte over til M-modus for konsekvent lysstyrke. Dette gjør lysmålingen og blitsfotograferingen enklere enn noensinne.

For deg som pleier å fotografere med en stor blender for å få liten dybdeskarphet i bildene dine, eller om du fotograferer utendørs har Profoto A1X støtte for HSS (high speed sync) for å kunne fotografere på lukkertider ned til 1/8000s og også med redusert effekt. Dette gjør at du ikke lenger trenger å bekymre deg for blitssynk-tid, men kan fotografere uansett.

Innstillingslys for enklere lyssetting

En fordel med Profoto A1X er det innebygde innstillingslyset, slik at du kan se hvordan skyggene oppfører seg og faller på modellen din før du tar bildet. Innstillingslyset bruker en LED-lampe som drar lite strøm, genererer ingen varme og tilpasser seg etter hvor du har zoomet blitshodet. A1X har også en separat rød belysning for å hjelpe kameraets autofokus i mørke miljøer. Den røde belysningen er mildere, mer behagelig for øynene og blender derfor modellen betydelig mindre enn innstillingslyset, spesielt i mørke situasjoner.

Kraftig batteri for maksimal prestasjon

For å kunne levere sterke blitser gang på gang er A1X utstyrt med et oppladbart og utbyttbart lithium-ion batteri. Takket være kraften i batteriet får du en oppladningstid på kun 1.2s ved full effekt, og ca 450 blitser på full effekt. Jobber du lange økter er det verdt å ha ett eller flere ekstra batterier med i vesken, så kan du raskt bytte batteri om det går tomt. Du kan bruke dette batteriet om du alt eier en Profoto A1 eller bruke ditt gamle A1-batteri i A1X. Det kraftige batteriet og den raske oppladningstiden gjør at du ikke går glipp av noen bilder.

Fokuser lyset med zoom

Rundt blitshodet sitter en kontrollring for manuelle innstilinger for hvor snever eller vid du vil ha lyskjeglen. Ved å zoome inn hodet og bruke en litt mindre brennvidde kan du skape en spotlight/snoot-effekt i bildene dine mens en bredere innstilling gir et mykere lys. Ønsker du automatisk zoom kan du stille inn i menyen.

Stort display med tydelig grensesnitt

A1X har et stort display i samme tydelige stil som den nyeste generasjonen blitser fra Profoto. Kontrollene er solid bygget, og har du brukt Profoto tidligere vil du kjenne det igjen. Størrelsen på displayet og kontrollene gjør at du raskt kan stille manuell lysstyrke, gjøre innstillinger og ha kontroll over dine innstillinger også i høyt tempo med vanter på.

Profoto Connect gir deg fler kanaler

Om du kombinerer Profoto A1X med en Profoto Connect får du mulighet å bruke opp til 20 kanaler, istedet for de åtte standardkanalene. Dette er praktisk om du fotograferer i situasjoner der mange andre fotografer bruker blits samtidig, da du kan benytte kanaler som ingen andre bruker.

Tilbehørene til Profoto A1 passer Profoto A1X

Har du alt masse tilbehør og batterier til Profoto A1? Ingen fare, både tilbehøret og batteriene passer på Profoto A1X, akkurat som A1X sitt batteri og tilbehør passer på Profoto A1.

Leveres med

 • Profoto A1X
 • Li-ion batteri
 • Batterilader inkl kabel
 • Bounce card
 • Dome Diffusor
 • Futteral
 • Blitsstativ
 • MicroUSB-kabel

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Produktkategori Kamerablits
Produkttype Kamerablits
Produsent Profoto


69168