OM SYSTEM OM-5 m/14-150mm f/4-5.6 II Sort OM SYSTEM OM-5 m/14-150mm f/4-5.6 II Sort OM SYSTEM OM-5 m/14-150mm f/4-5.6 II Sort OM SYSTEM OM-5 m/14-150mm f/4-5.6 II Sort OM SYSTEM OM-5 m/14-150mm f/4-5.6 II Sort OM SYSTEM OM-5 m/14-150mm f/4-5.6 II Sort

OM SYSTEM OM-5 m/14-150mm f/4-5.6 II

Sort

16 155,-Kampanjepris
17 950,-Ordinær pris
1 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen
0

Olympus objektiv-kampanje

Nå kan du få opptil 2000 kroner i cashback på utvalgte objektiver fra OM System.

OM SYSTEM OM-5 m/14-150mm f/4-5.6 II

OM SYSTEM OM-5 er et Micro Four Thirds Systemkamera for utskiftbare objektiver. Det er slitesterkt, støvtett og sprutsikkert, samt frysesikkert ned til -10°C, ideelt for de med en actionfylt livsstil, og tillater bekymringsfri fotografering i tøffere omgivelser enn mange andre kameraer. Dette kraftige, men likevel lette kamerahuset er utstyrt med utvidede funksjoner for ytterligere å inspirere til kreativ fotografering, inkludert 50 MP Håndholdt High Res Shot og Live ND, samt støtte for vertikal videoavspilling på smarttelefoner.

 • Kompakt og lett kamerahus som oppfyller IP53 støv- og sprutsikker standard
 • Frysebestandig ned til -10°C
 • Opptil 7,5 EV-trinns bildestabilisering via en 5-akset bildestabilisator i kamerahuset
 • Høy-kvalitets videopptak, også vertikalt
 • TruePic IX bildeprosessor
 • 50 MP Håndholdt High Res Shot modus
 • Live ND
 • PRO-opptaksmodus
 • Focus-stacking
 • Live Composite
 • Stjernehimmel AF
 • 121-punkts fasedeteksjon autofokus, krysstype
 • Vekt: 366g (inkludert batterier)

Den kraftige 5-akse bildestabiliseringen, sammen med kompakte og lette M.Zuiko Digital-objektiver, gir enestående bildekvalitet i et svært mobilt systemkamera, noe som gjør det til det ultimate utendørs eventyrkameraet. OM-5 er klar til å ta fantastiske bilder når som helst, hvor som helst, i alle miljøer.

OM SYSTEM OM-5 har en 5-akset bildestabilisering i et kompakt hus som måler 125,3 x 85,2 x 49,7 mm (WHD) og veier 366 g (kun kamerahus). Den gir den opptil 6,5 trinn med bildestabilisering som, kombinert med et kompatibelt objektiv, utvides til 7,5 trinn takket være 5-akset sync IS. Kraftig bildestabilisering muliggjør fotografering med lange lukkerhastighetseffekter i områder der et stativ ikke kan brukes, noe som gjør det til den perfekte følgesvenn for fotomuligheter mens du reiser. Takket være den 20,37 millioner effektive piksler Live MOS-sensoren og den høyytende TruePic IX bildebehandlingsmotoren, leverer denne modellen naturlige graderinger i bilder med minimalt med støy og høy bildekvalitet, selv ved høy ISO.

OM-5 er utstyrt med en 121-punkts kryss-type On-chip Phase Detection AF-sensor for fokusering på forskjellige steder over hele bildet for større frihet over framing og høy presisjonsfokusering. Starry Sky AF gir deg autofokus med høy presisjon for enkel astrofotografering, noe som tidligere ble ansett som vanskelig.

High-Res Shot
Denne modellen støtter Handheld High-Res Shot, som slår sammen flere bilder for å lage omtrent 50 megapiksler med høy oppløsning. Med denne funksjonen kan brukere glede seg over håndholdt fotografering fra nesten alle vinkler mens de tar høyoppløselige bilder. Sammenslåing av flere bilder forbedrer ikke bare oppløsningen, men minimerer også støy. Det populære Tripod High-Res Shot er også inkludert på denne modellen.

Live ND
Oppnå lange lukkerhastighetseffekter som de som bruker ND-filter opp til ND16 (4 lukkerhastighetstrinn). Denne funksjonen gir langsomme lukkerhastighetseffekter selv på objektiver med ultravidvinkel som ikke har plass til et ND-filter, og effektene kan ses før du tar bildet ved hjelp av søkeren eller på LCD-skjermen når LV-simulering er aktivert.

Fokus stacking
Focus Stacking tar åtte bilder ved forskjellige fokusposisjoner og genererer automatisk ett enkelt bilde slik at brukere kan inkorporere bakgrunnsdefokuseringseffekter uten å stoppe blenderåpningen for mye for kontroll over dybdeskarpheten som passer til motivet. Denne funksjonen er nyttig for makrofotografering.

Live Composite
Med denne funksjonen kan brukere enkelt ta vakre, varierte bilder mens de ser bildet bygges på Live View-skjermen, selv i situasjoner der eksponeringskontroll er vanskelig, for eksempel når du fotograferer en by mot en stjernehimmel.

Keystone-kompensasjon
Akkurat som om de fotograferer med et shift-objektiv, kan brukere se effekter på Live View-skjermen, mens de bruker vertikal/horisontal simultan trapeskompensasjon og perspektivforbedring.

Andre funksjoner inkluderer Live Bulb, Interval Shooting/Time Lapse Movie, Focus Bracketing, HDR, Color Creator, Art Filter og Fisheye Compensation.

Høykvalitets 4K håndholdt videoopptak og vertikal video
Den kraftige 5-akse bildestabiliseringen på OM SYSTEM OM-5 er også kompatibel med videoopptak. Når det kombineres med den dedikerte elektroniske videostabiliseringen, muliggjør den stabil, håndholdt 4K-opptak uten tidsbegrensninger. Kameraet bruker On-chip Phase Detection AF-sensorinformasjon for videofokuseringskontroll for å levere jevn fokusering som samsvarer med egenskapene til videoer. OM-Log støttes for en større grad av frihet i forhold til redigering takket være fargegradering, som lar brukere fange høylys og skygger uten å overeksponere eller undereksponere bilder. Vertikal video støttes også på denne modellen; videoer tatt opp i vertikal orientering på kameraet lagres som vertikale filer, noe som gjør dem enkle å legge ut på sosiale medier uten behov for spesiell redigeringsprogramvare. Brukere kan også koble til den høyoppløselige lineære PCM-opptakeren LS-P5 for å ta opp lyd av høy kvalitet mens du spiller inn videoer, og Slate Tone-funksjonen er tilgjengelig for enkel synkronisering av lyddata mens du redigerer videoer.

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Antall batterier 1
Antall minnekortplasser 1
Autofokuspunkter
 • Fasedeteksjon: 121
 • Kontrastdeteksjon: 121
Berøringsskjerm Ja
Bilde dybde (bit) 12-bit
Bilde filformat
 • JPEG
 • RAW
Bildestabilisator i kamera Ja
Bluetooth Ja
Farge Sort
Focus Bracketing Ja
Focus peaking Ja
Fullformat Nei
HDMI Ja
Hodetelefonutgang Nei
Hovedkategori Kamera
Innebygd blits Ja
Kamerafatning Micro Four Thirds
Korteste lukkertid 1/8000
Maks bildeoppløsning 5184 x 3888
Megapiksler 20,4
Mikrofoninngang Ja
Minnekorttype Secure Digital UHS II
Monitor oppløsning (punkt) 1,040,000
Monitor Type Vribar touch-skjerm LCD
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilløst
Produsent OM System
Søker forstørrelse 1,23x
Søker Type Electronic (OLED)
Søker øyepunkter 27 mm
Tilkobling
 • 3.5mm Mikrofon
 • HDMI D (Micro)
 • USB Micro-B (USB 2.0)
Videooppløsning 4096x2160
Vribar skjerm Ja
Værbeskyttet Ja


Produsentens varenrV210021BE000
506464