OM SYSTEM M.Zuiko ED 40-150mm F4.0 PRO Sort OM SYSTEM M.Zuiko ED 40-150mm F4.0 PRO Sort OM SYSTEM M.Zuiko ED 40-150mm F4.0 PRO Sort OM SYSTEM M.Zuiko ED 40-150mm F4.0 PRO Sort

OM SYSTEM M.Zuiko ED 40-150mm F4.0 PRO

Sort

8 435,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Nyhet fra OM System - OM-1

OM Digital Solutions lanserer sitt første kamera, Olympus OM-1. Vi har hatt fingrene våre på et eksemplar.

0

Olympus objektiv-kampanje

Nå kan du få opptil 2000 kroner i cashback på utvalgte objektiver fra OM System.

OM-SYSTEM M.Zuiko Digital ED 40-150mm F4.0 PRO

Krymp objektivet. Ikke kreftene.
Det er verdens letteste og mest kompakte telezoom-objektiv med fast blenderåpning og tilsvarende 300 mm brennvidde. Dette ultraportable objektivet gir deg bildekvalitet i verdensklasse, pluss all rekkevidden du trenger til å fotografere landskaper, natur, fugler og mye mer. Tenk på hvor mye frihet du har når du ikke må dra på store, tunge objektiver. Dessuten er det helt værbestandig med en imponerende IP53-klassifisering, slik at du kan fotografere uten bekymringer under tøffe forhold. Du kan til og med ta fantastiske makrobilder. Det er kanskje kompakt og lett, men du vil finne alt du trenger for å løfte bildene dine til spennende nye steder.

Løfter teleobjektivet til nye høyder
Dette er et alt annet enn vanlig telefotoobjektiv. Noe av verdens ypperste glass og andre funksjoner jobber sammen for å skape høyoppløste bilder du vil være stolt av å vise frem.

Optikk designet for ytelse
Det er et perfekt objektiv for mange former for telefotografering. Enten du fotograferer ett enkelt tre eller en hel skog på en fjellside, får du klare og skarpe bilder gjennom hele zoomområdet. Hvis du har behov for å ta et 80MP High Res-bilde – ikke noe problem. Du får skarphet fra kant til kant helt uten aberrasjoner som ofte følger ved bruken av et telefoto-zoomobjektiv.

15 elementer i 9 grupper
M.Zuiko lager noe av verdens fineste glass, og har et globalt rykte for eksepsjonell bildekvalitet. Vårt 40-150mm-objektiv er intet unntak. Her finner du 15 elementer arrangert i ni grupper, for å gi en overlegen oppløsning. Du finner HR, Super ED, ED og et asfærisk element som jobber sammen for å fange bilder med skarphet fra midten og helt ut i kantene.

Zero-coating
ZERO står for Zuiko Extra Low Reflection Optical Coating. Hva det egentlig betyr, er at du ikke får strølys eller reflekser i bildene dine. Det er bare enda noe vi jobber med for å tilby bildekvalitet i verdensklasse.

Fluor-coating
Når objektivets frontelement blir vått, må du rengjøre det før du kan ta neste bilde. Fluorbelegget hjelper deg med å bli kvitt det raskt og enkelt. Ett tørk, så er det borte. Ingen striper eller vanndråper blir igjen. Du tørker raskere og mer effektivt av objektivet, slik at du er raskere tilbake til fotograferingen.

 

I pakken:

  • M.Zuiko Digital ED 40-150mm f/4 PRO
  • Frontdeksel
  • Bakdeksel
  • LH-66E Solblender

 

 

 

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 68,8
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 62
Fullformat Nei
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 7
Korteste brennvidde obj 40
Lengde Objektiv (mm) 99,4
Lengste brennvidde 140
Merker OM System
Nærgrense i cm 70
Objektivfatning Micro Four Thirds
Objektivtype Tele
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Største blender tele f/4.0
Største blender vidvinkel f/4.0
Vekt Objektiv (g) 382
Værtettet Ja
Zoom Ja


Produsentens varenrV335040BW000
457587