533221

OConnor camera assistant bag

AC Bag

7 283,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

OConnor AC Bag - Camera Assistant Bag

For komfortabel og sikker transport av OConnor Fluid videohoder. Vann-/støvtett foring med tinglomme og ingen innvendige bunnsømmer - gir beskyttelse mot vann fra bakken og regn og gjør at veskelokket kan hengsles åpent på settet mens kamerautstyret er beskyttet.

Hengslede lokkstag kan festes til innerposen eller D-ringene (hvis foringen er med glidelås). Slitesterke, klare nettinglommer på lokket og innsiden av frontlommen slik at brukeren kan se innsiden. Skiferlomme/dokument/anropsark og visittkortholder med deksel. Ytterligere D-ringfestepunkter foran og bak på vesken for å gjøre det mulig å bære vesken sherpa-stil (med lærreim følger med) for tunge belastninger - slik at vekten av vesken spres over bærerens rygg i stedet for å henge fra skuldrene, gir feste punkter for bruk med ekstra ryggsekkstropper og gir festepunkter for karabinkroker.

Kvalitetsmaterialer, inkludert innvendig dobbel hud vanntetting til 1,2 M / 4 fot vannsøyle, tøft vanntett ytre stoff og glidelåser som kan tørkes av, og reim og håndtak i ekte lær. Fem kraftige skillevegger med dobbeltsidig borrelåsfeste. Skillene er designet for å også binde fast alle Oconnor-hoder og tilbehør inne i posen. De tilbyr ekstra elastiske festepunkter for pannestenger, Arri-plater etc. Det er to rettvinklede skilledeler for feste av ekstra tilbehør. Et annet festepunkt på baksiden av vesken for en veske som hjelper når du bruker vesken på settet. Posen passer inn i standard Pelicase 1620.

Spesifikasjon

  • Ekst. Dims. 57 x 37 x 34 cm
  • Hovedinnvendig dimensjoner 46 x 30 x 27 cm

Produktinformasjon

Hovedkategori Bæresystem
Merker OConnor
Produktkategori Foto og video
Produkttype Skulderbag


Produsentens varenrC1264-0001