Nikon Nikkor Z 85mm f/1.2 S Nikon Nikkor Z 85mm f/1.2 S Nikon Nikkor Z 85mm f/1.2 S Nikon Nikkor Z 85mm f/1.2 S Nikon Nikkor Z 85mm f/1.2 S

Nikon Nikkor Z 85mm f/1.2 S

38 988,-
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
✉ Send meg mail når varen er på lager
0

På moskussafari med Roger Brendhagen

Vi besøkte Roger Brendhagen under en av hans moskusworkshops på Dovrefjell.

Nikon NIKKOR Z 85mm f/1.2 S har en lyssterk største blenderåpning på f/1.2, utsøkt bokeh og utrolig presis autofokus, er dette speilløse objektivet i Z-serien det ultimate portrettobjektivet med fast brennvidde. Den er optimalisert for de enestående lysegenskapene til Nikon Z-fatningen og gir, utrolig lysstyrke og detaljer. Det åpner for nye muligheter for estetisk kontroll og gir fotografer muligheten til å tenke nytt om hva et portrettobjektiv kan gjøre.

Den spektakulære oppløsningen til dette profesjonelle portrettobjektivet muliggjør en svært fin gjengivelse av hudtoner og fine detaljer i klær eller sminke. Kombinert med objektivets svært lille dybdeskarphet og kremaktige bokeh, får bildene en nesten tredimensjonal kvalitet. Bokeh-effekten i seg selv er intet mindre enn fantastisk; perfekt avrundet, jevnt gradert og uten merkbar fargespredning selv rundt punktlyskilder. For dem hvis kreative visjon inkluderer dramatisk bakgrunnsbelysning, blir skyggebilder, refleksjoner og lysflekker grundig bekjempet. Selv ved fotografering rett mot direkte lyskilder, oppnås de skarpeste og klareste resultater.

Autofokusen er supernøyaktig og gjør det mulig for fotografer å møte utfordringen med å fotografere med f/1.2 og jobbe med et syltynt fokusplan. Kontrollene kan tilpasses fullt ut og er enkle å nå, noe som er ideelt når du vil fotografere uten å bryte øyekontakten med motivet. I tillegg er det solide huset grundig forseglet for å sikre at fotografer kan jobbe uten å bekymre seg for objektivet, selv på støvete steder eller i skiftende vær.

Klassisk 85 mm brennvidde
For mote- og kunstportretter, samt redaksjonelle portretter og andre viktige portretter.

Lyssterk største blenderåpning på f/1.2
Gir suveren estetisk kontroll under alle lysforhold. Fotografer kan jobbe med svært liten dybdeskarphet og isolere selv de minste detaljene.

Fantastisk bokeh
Den avrundede blenderen med 11 blader og avansert optisk design resulterer i stor, myk, kremaktig bokeh, som er perfekt avrundet og jevnt gradert, uten fargespredning,selv rundt punktlyskilder.

S-Line-optikk
Eenestående oppløsning for detaljert, nøyaktig gjengivelse av hudtoner, mønstre og teksturer. Klarheten til fargene og kontrasten i bildefeltet er suveren.

Frigjørende klarhet
Spesialiserte objektivelementer og Nikons nanokrystallbelegg kontrollerer lysspredning og bekjemper skyggebilder, refleksjoner og lysflekker.

Sylskarpt multifokuseringssystem
To grupper med objektivelementer beveger seg med presis synkronisering for å beholde det tiltenkte fokuspunktet skarpt, selv når motivene beveger seg fritt.

Fengslende filmatisk
Ved filming gjør den lille dybdeskarpheten og slående bokeh dette portrettobjektivet til det perfekte valget for nærbilder. Filmfotografer får lyddempet autofokus og stabil blenderkontroll.

Tilpassbar
Funksjoner kan tilordnes til L-Fn-knappen og den klikkfrie kontrollringen.

Robust
Det solide huset er omfattende forseglet ved overganger og knapper – og en gummipakning hindrer støv, smuss eller fuktighet i å trenge inn i objektivfestet.

 

 

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 102,5
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 82
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 11
Korteste brennvidde obj 85
Lengde Objektiv (mm) 141,5
Lengste brennvidde 85
Nærgrense i cm 85
Objektivfatning Nikon Z
Objektivtype Tele
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Nikon
Største blender vidvinkel f/1.2
Vekt Objektiv (g) 1160
Zoom Nei


Produsentens varenrJMA302DA
575845