Nikon Nikkor Z MC 105mm f/2.8 VR S Makroobjektiv. Z-mount Nikon Nikkor Z MC 105mm f/2.8 VR S Makroobjektiv. Z-mount Nikon Nikkor Z MC 105mm f/2.8 VR S Makroobjektiv. Z-mount Nikon Nikkor Z MC 105mm f/2.8 VR S Makroobjektiv. Z-mount Nikon Nikkor Z MC 105mm f/2.8 VR S Makroobjektiv. Z-mount

Nikon Nikkor Z MC 105mm f/2.8 VR S

Makroobjektiv. Z-mount

11 989,-Kampanjepris
13 488,-Ordinær pris
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
0

På moskussafari med Roger Brendhagen

Vi besøkte Roger Brendhagen under en av hans moskusworkshops på Dovrefjell.

Oppdag skjulte verdener og spennende detaljer med NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S-objektiv fra Nikon. Dette S-line makroobjektivet gir en allsidig 105mm brennvidde, en nær arbeidsavstand og et ekte reproduksjonsforhold på 1:1. Fyll rammen med alle detaljer om intime øyeblikk, smykker, mat, blomster, produkter, natur, dyreliv og mer. Dette objektivet er laget for profesjonelle, og fungerer også som et enestående portrettobjektiv, noe som gjør den til et ideelt objektiv for bryllup og spesielle arrangementer.

Objektivet har en minimums fokuseringsavstand på 29cm for å passe til å jobbe med nærbilder, og en lys f/2.8 maksimal blenderåpning lar deg trygt arbeide i dårlige lysforhold. Et Dual Motor Multi Focus STM-system med manuell fokusoverstyring gir rask og responsiv autofokus, og multifokus-systemet reduserer også kromatisk aberrasjon og fargefringing som er vanlig blant makroobjektiver. Et VR-bildestabiliseringssystem minimerer kamerarystelser med 4,5 trinn. Objektivet er designet med en justerbar kontrollring for å endre blenderåpning, eksponeringskompensasjon og ISO, og en L-Fn-knapp er også tilgjengelig for tilpasning. Nano Crystal- og ARNEO-belegg forhindrer ghosting, flare og refleksjoner når du arbeider i sterkt belyste og bakgrunnsbelyste scener. I tillegg reduserer et fluorbelegg smuss, vann og flekker fra å feste seg til linsens overflate. 

I pakken:

  • NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S
  • LC-62B frontdeksel
  • LF-N1 bakdeksel
  • CL-C2 Mykt etui
  • HB-99 Solblender

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Diameter obj (mm) 85
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 62
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 105
Lengde Objektiv (mm) 140
Lengste brennvidde 105
Nærgrense i cm 29
Objektivfatning Nikon Z
Objektivtype Makro
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Nikon
Største blender tele f/2.8
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 630
Værtettet Ja
Zoom Nei


Produsentens varenrJMA602DA
225741