487603 487603 487603 487603 487603 487603 487603

Nikon Z30 kamerahus

Vlogge kamera, 20,9MP, DX format

8 873,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0CEWE
 • 0Hovedlager
0

Rabatt på Nikon-objektiver

Gjør et kupp på utvalgt Z- og F-optikk.

Nikon Z 30 er lite, praktisk og superenkelt speilløst kamera for alle som ønsker å forlate smarttelefonen for å lage bedre vlogger med bedre lyd – og holde fotofeeder engasjerende med detaljrike stillbilder.

Fra unboxing-filmer til oppskrifter, fra reiser til parkour – Z 30 gjør det enkelt å lage levende, profesjonelle vlogger som har klarheten, dybden og den rene lyden du forventer av vloggere og streamere i toppklasse. Kameraets bildebrikke i DX-format (som er mye større enn en smarttelefons bildebrikke) muliggjør den typen skarpe, detaljrike filmer som overhodet ikke er mulig å oppnå med en smarttelefon. Vloggere kan gjøre lange opptak på inntil125 minutter1 uavbrutt filmopptak, i tillegg er konstant autofokus tilgjengelig under opptak. Z 30 bruker bildebrikkens fulle bredde for å muliggjøre et 100 % synsfelt (ca.) – og lydkvaliteten er utmerket, takket være kameraets innebygde stereomikrofon eller ved bruk av ekstern mikrofon.

Det har aldri vært enklere å lage innhold som vekker oppsikt direkte fra kameraet, og det er ingen grenser for historiene som kan fortelles med Z 30 samt Nikons raskt voksende utvalg av NIKKOR Z-objektiver. Den vippbare og dreibare berøringsskjermen gjør det enkelt å fotografere fra alle vinkler og et dypt grep gir stødig håndholdt fotografering, selv når du holder kameraet på armlengdes avstand. Det er like enkelt å endre utseendet til en vlogg som å bytte objektiv. Z 30 er fullpakket med avanserte automatiske funksjoner for enda mer kreativ kontroll. Uansett hvordan vloggere forestiller seg at innholdet deres skal utvikles, gir Z 30 dem rom til å gjøre disse ideene om til virkelighet.

 

 

Nikon Z 30 Vlogger på neste nivå
Ta opp inntil125 minutter1 uavbrutt film. Imponer følgerne dine med intervallfilmer, eller jevn sakte film i Full HD (120p).

Svimlende bildekvalitet
Stor CMOS-bildebrikke i DX-format på 20,9 MP leverer detaljrike filmer og stillbilder. Nikons elektroniske bildestabilisator bidrar til å holde filmopptakene stødige.

Ren, klar lyd
Ta opp fantastisk lyd via den følsomme innebygde stereomikrofonen – eller en ekstern mikrofon (tilleggsutstyr). Kontroller miljøet med den innebygde funksjonen for reduksjon av vindstøy.

Vippbar og dreibar berøringsskjerm
Gjør opptak av førstepersons vlogger eller selfier til en lek.

AF-modus for film
Bruker konstant autofokus for å gjøre fokuseringen enklere. Perfekt ved opptak av raske bevegelser eller førstepersons vlogger når du er på farten.

Selvportrettmodus
Snu skjermen mot deg og kameraet renser skjermen for at du skal få uhindret portrettvisning.

Øye- og dyreregistrering-AF
Tilgjengelig for stillbilder og film. Holder fokus på øynene til mennesker, eller øynene til katter og hunder, selv om de snur seg bort fra kameraet et øyeblikk.

11 b/s
Raskt, kontinuerlig serieopptak med full AF/AE lar brukerne ta perfekte Insta-bilder når det skjer.

Enkle opptak
Filmopptaksknappen er plassert på toppen av kameraet for enkel tilgang i alle retninger, og brukere kan lagre separate innstillinger for film og stillbilder – og deretter bytte mellom dem etter behov.

Creative Picture Control
20 filtre i kameraet for film og stillbilder. Alt kan tilpasses og er synlig i sanntid under opptaket.

Enkel tilkobling og deling
Bluetooth og Wi-Fi gjør det enkelt å koble til nesten alle steder. Nikons SnapBridge-app lar brukere overføre film og stillbilder til smartenheten sin.

Medfølgende USB-C-kabel
Koble til for å gi kontinuerlig strøm til Z 30: Direktesend en vlogg og lad kameraets batteri samtidig.

Utskiftbare objektiver
Velg blant hele utvalget NIKKOR Z-objektiver, eller benytt Nikons objektivadapter FTZ II (ekstrautstyr) og bruk Nikon DSLR-objektiver med F-fatning.

 

 

I pakken:

 • Nikon Z30 Kamerahus
 • Oppladbart lithium-ion batteri EN-EL25
 • Kamerastropp AN-DC25
 • Kamerahusdeksel BF-N1
 • USB-kabel UC-E24

 

 

Produktinformasjon

Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
Cropfaktor 1.6x
Hovedkategori Fotokamera
Kamerafatning Nikon Z
Megapiksler 20,9
Merker Nikon
Minnekorttype
 • Secure Digital
 • Secure Digital UHS I
 • Secure Digital UHS II
Modell Z30
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Prosumer
Sensorstørrelse APS-C
Wi-Fi Ja


Produsentens varenrVOA110AE
487603