Nikon Nikkor Z 50mm f/1.8 S 50mm Objektiv Nikon Nikkor Z 50mm f/1.8 S 50mm Objektiv Nikon Nikkor Z 50mm f/1.8 S 50mm Objektiv Nikon Nikkor Z 50mm f/1.8 S 50mm Objektiv

Nikon Nikkor Z 50mm f/1.8 S

50mm Objektiv

6 468,-Kampanjepris
7 280,-Ordinær pris
3 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
0

På moskussafari med Roger Brendhagen

Vi besøkte Roger Brendhagen under en av hans moskusworkshops på Dovrefjell.

Dans med lyset. Den enestående optiske ytelsen til dette fullformat Nikon NIKKOR Z-objektivet i S-serien, setter en ny standard for f/1.8-objektiver. Med lysstyrke og detaljer som overgår tidligere f/1.4-objektiver med fast brennvidde¹, er ikke dette bare en ny type 50 mm-objektiv. Det er en ny fremtid for fantastisk fotografering. 

 

Med den ultravide Nikon Z-fatningen kan NIKKOR Z-objektivet fange mer lys over hele bildefeltet. Kombinert med den korte avstanden mellom fatningen og sensoren, reduseres lysfallet mye i kanten av bildefeltet. Resultatet er nye muligheter for detaljer og nyanser – helt ut til kanten.

 

NIKKOR Z 50mm f/1.8 S gir glimrende resultater når du fotograferer med det tilgjengelige lyset. Kombinert med knivskarp fokus og kort fokuseringsavstand på bare 0,4 m, kan du arbeide på en måte som faller naturlig for deg. Ta bilde av motivet sammen med noe av omgivelsene rundt. Eller fokuser nærmere for å ta et portrett med flere detaljer. 

 

Naturtro. Åpen for lyset. Den overlegne oppløsningsevnen til dette objektivet sørger for at lyset i kantene kontrolleres slik at lysstyrken beholdes i hele bildefeltet. Hver eneste del av et motiv gjengis perfekt – selv når du fotograferer med helt åpen blender. 

 

Overlegen gjengivelse av punktlyskilder, som gatelys om kvelden, oppnås ved å minimere sagittalt, kromatisk avvik. Punktlyskilder vises som myke, avrundede punkter, selv i bildekanten. 

 

To linseelementer av ED-glass og to asfæriske linseelementer sikrer bilder med høy skarphet, rike farger og dyp kontrast.

 

Nikons antirefleks nanokrystallbelegg reduserer problemer med skyggebilder og lysflekker for å gi klarere bilder, selv i motlys. Eller når du tar bilder med flere direkte lyskilder i bildefeltet. 

 

Myk bokeh. Suveren skarphet. Kombinert med de nyanserte skyggene og detaljrike høylysområdene som Nikon Z-kameraet leverer, kan du skape bilder med en utrolig dybdefølelse. 

 

Blenderen på f/1.8 og ni blader gir en jevn bokeh som ser naturlig ut. Høylysområder gjengis som myke punkter. Du får nydelige, myke resultater, selv om du bruker litt mindre blenderåpning.

 

Objektivets multifokussystem sørger for at fokusområdet gjengis skarpt, selv ved fotografering fra kort avstand. Høylysområder gjengis som myke punkter. 

 

NIKKOR Z multifokussystemet og flere AF-drivsystemer sørger for at fokuseringen er utrolig nøyaktig, svært jevn og praktisk talt lydløs. Noe som gjør dette objektivet perfekt for både film og stillbilder.

 

Overføring av store mengder data i høy hastighet mellom objektivet og kameraet legger til rette for fremragende fortegningskompensasjon for enestående skarphet fra kant til kant.

 

Flytende linseelementer sørger for nøyaktig fokus på nært hold. En elektromagnetisk blender sørger for nøyaktige eksponeringer under raske opptaksserier. 

 

Dette objektivet bruker bildestabilisator i kameraet som gjør det mulig å ta bilder med lukkertider som er opptil fem trinn lengre enn det som ellers er mulig.² Ta klare bilder når dagslyset forsvinner, eller gjøre filmopptak uten at resultatet ødelegges av kamerabevegelser. 

 

Den store kontrollringen med ruglete overflate legger til rette for nøyaktig, intuitiv betjening. Ved opptak i AF-modus kan du stille inn ISO eller eksponeringskompensasjon på kontrollringen. Ved opptak med manuell fokusering kan kontrollringen brukes som fokuseringsring. Fokuset flytter seg i forhold til hvor raskt eller sakte du vrir på ringen, noe som gjør det enklere å være nøyaktig og filme nærbilder. 

 

Vakre ansikter. Sannheten i et skjult utseende. Vis mer og fortell mer med et objektiv som er laget for videoopptak i fullformat. 

 

Den nesten lydløse pulsmotoren gjør det mulig for de stille øyeblikkene til å vise sterke følelser. Og med en lydløs kontrollring som lar deg endre fokus helt nøyaktig, vil ingenting ta oppmerksomheten din vekk fra de mest spennende scenene.

 

«Fokuspusting» er nesten eliminert, noe som legger til rette for sikker komposisjon av uttrykksfulle opptak. Jevn og stabil styring av blenderåpningen sørger for naturlige endringer av eksponeringen gjennom opptaket. 

 

Kom deg ut dit. Alle bevegelige deler på objektivhuset er forseglet for å gi beskyttelse mot støv og vanndråper. Et fluorbelegg avviser effektivt vann, støv og smuss uten at det går ut over bildekvaliteten. 

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Merker Nikon
Objektivfatning Nikon Z
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst


Produsentens varenrJMA001DA
42433