237362 237362 237362 237362 237362 237362 237362 237362 237362 237362 237362 237362 237362 237362

Manfrotto Pro Light Frontloader M

Kamerasekk 24,5 L. Sort

2 798,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
10 stk. Leverandørlager

Andre kjøpte også

Manfrotto PRO Light Frontloader kamera-ryggsekk M er en profesjonell kameraveske spesielt designet for å gi uovertruffen utstyrsbeskyttelse for å passe preferansen og arbeidsflyten til enhver profesjonell fotograf eller filmskaper.

For profesjonelle fotografer og filmskapere som jobber med oppdrag, er kameravesken som bærer og beskytter kameraene deres helt avgjørende for å få den kreative prosessen til å skje. PRO Light-ryggsekkene har det helt nye M-Guard™-beskyttelsessystemet som er spesielt designet og laboratorietestet for å garantere det høyeste nivået av beskyttelse og støtmotstand, spesielt på områder av vesken der beskyttelse er mest avgjørende. M-Guard™-delere er laget av EVA-skum med høy tetthet som gir eksepsjonell støtdemping samtidig som den opprettholder en superslank profil. I tillegg legger SAS-TEC, et viskoelastisk minneskum og multi-impact utholdenhet, til en strukturell forsterkning på bunnen av ryggsekken som gir ekstra støtdempende egenskaper. For en enda bedre bekymringsfri opplevelse kan en TSA hengelås brukes til å sikre ståltrådtrekkeren for å lukke hovedrommet.

PRO Light Frontloader tilbyr et fullt polstret utstyrsrom med tilpassbart interiør som kan nås gjennom en åpning foran. En sekundær sideåpning gir rask tilgang til det meste brukte utstyret som et fullformatkamera (uten vertikalgrep) med et påmontert 70-200 mm f/2.8-objektiv, samt en servicelomme på det indre panelet for viktige småtilbehør. Den har et sidestativfeste, et lett tilgjengelig 15-tommers laptoprom, justerbare bryst- og midjestropper, sammen med et DuoFace sol- og regntrekk for fukt- og varmebeskyttelse. Et rom med flere lommer for småtilbehør er plassert foran for å gi deg rask tilgang til alt arbeidstilbehøret ditt.

Denne ryggsekken er bygget for å holde profesjonelt utstyr beskyttet samtidig som den gir optimal komfort selv under lange bæreperioder. Selesystemet fordeler ikke bare vekten jevnt fra skuldrene til midjen og hoftene, men maksimerer også pusteevnen takket være et konturert EVA mesh-panel.

Ryggsekken er laget av vannavstøtende RipStop nylon/polyester stoff med forsterkningsgarn for å oppnå en balanse mellom lett vekt, unikt utseende og høy kapasitetsytelse. Duraflex maskinvare, YKK glidelåser, hypalonforsterkning, trimmer og avtrekkere gjør pakken både ultralett og sterk nok til å tåle den mest intense bruken for å sikre langsiktig beskyttelse for store mengder utstyr. Den kommer også praktisk med et DuoFace sol-/regntrekk, som gir ekstra beskyttelse i røft vær og reflekterer sollys, holder utstyret kjølig og tørt hele dagen.  

Håndbagasje
Denne vesken passer standarden for å passe som håndbagasje (på grunn av stadig skiftende restriksjoner, sjekk med transportøren din før avreise)

Eksterne stativtilkoblinger
Denne vesken kommer med mulighet og riktige tilkoblinger for å feste stativet eksternt.

Utskiftbare skillevegger
Både modulære og enkle å bruke, disse skillene lar deg tilpasse innsiden av vesken rundt utstyret ditt ved å lage den nøyaktige størrelsen på rommet for utstyret ditt.

Laptop-kompatibel
Beskytt din bærbare datamaskin under transport.

Regnbeskytter
Inkludert utfellbar beskyttelse som når den er installert skaper en barriere mellom den våte utsiden og den tørre innsiden av vesken.

Tralletilkobling
For enkel transport av hjulet skyver du bare den angitte stroppen over en hvilken som helst standard vogn eller bagasjehåndtak.

UV-beskyttelse
Sølvsiden av den medfølgende regnbeskytteren vil avlede direkte solskinn og forhindre at det digitale utstyret ditt blir overopphetet.

Vannavvisende middel
Et spesielt påført belegg på stoffet som holder seg motstandsdyktig mot fuktighet.


Vekt: 1,78 kg
Minimumsvekt: 1,78 kg
Innvendige mål: 25 x 15 x 43 cm
Kamerainnsatsmål: 25 x 15 x 43 cm
Utvendige mål: 33 x 27 x 52 cm
Farge: Sort
Volum: 24,5 L
Stativtilkobling: Ja
Dimensjoner for laptoplomme: 26 x 2 x 44 cm
Materiale: Nylon, syntetisk stoff
Antall linser: 5
Typer utstyr: DSLR, DSLR med grep, stativ, sammenleggbar drone, speilløs med grep
Type veske: Ryggsekk
Vannavvisende: Ja

Produktinformasjon

Hovedkategori Bæresystem
Liter 24L
Merker Manfrotto
Produktkategori Foto og video
Produkttype Ryggsekk


Produsentens varenrMB PL2-BP-FL-M
2 598,-
Varenr141248
Leveres på bestilling
3 198,-
Varenr141250
Leveres på bestilling