67239 67239

Manfrotto Sympla Remote MVR911ECCN

UTGÅTT vare - Fjernstyring for EOS 5D II

4 664,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager

Manfrotto MVR911ECCN - Utgått vare

Manfrotto SYMPLA Clamp-On Remote Control for Canon DSLRs kobles til en eldre Canon DSLR som for eksempel EOS 5D Mark II;  via USB og grensesnitt direkte med kameraet og objektivets firmware for å kontrollere fokusoperasjoner og hovedfunksjonene til kameraet. Fjernkontrollen kan enten festes på SYMPLA-avstandsstykket som følger med SYMPLA justerbare håndtak, som er en del av de fleste SYMPLA-rigger, eller det kan festes på runde rør, rør, stenger, panstenger eller noe lignende mellom 12 og 23 mm i diameter.

Direkte kontroller inkluderer autofokus, start / stopp-opptak, fotoutløser, livevisning og live-visning digital zoom. Annet enn direkte kontroller, har fjernkontrollen en tilpassbar fokusretning og fartsgrense, innstillinger for fokusminne og faste eller variable fokuskontrollmodus. Den har også LED-indikatorer som viser sin egen batteristatus, kameraets modus - "Photo" eller "Video" - og om kameraet er "Recording" når det er i videomodus.

Fokusoperasjonen er helt ekstern, uten kontakt med kameraet eller objektivet, og utføres av en 3-trinns, ultra presis fokushastighet. Kompatible kameraer er Canon DSLR-er fordi fjernkontrollen er spesielt tilpasset Canon DSLR-firmware.

Fordelene med denne fjernkontrollen er få, men enorme. Følgefokusering er automatisert. Objektiver kan enkelt byttes ut. Å utvide avstanden mellom fjernkontrollen og kameraet er like enkelt som å bruke en lengre USB-kabel. Og veldig viktig - du har mer selvhjulpenhet.

Produktinformasjon

Hovedkategori Kameratilbehør
Merker Manfrotto
Produktkategori Fjernutløser
Produkttype Kablet fjernutløser


Produsentens varenrMVR911ECCN