Manfrotto 143N Magic Arm Leddet tilbehørsarm m/låsehendel

Manfrotto 143N Magic Arm

Leddet tilbehørsarm m/låsehendel

1 689,-
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
20+ stk. Leverandørlager
✉ Send meg mail når varen er på lager

Manfrotto Magic Arm 143N

 

- Laget i Italia i henhold til strenge kvalitetsstandarder - Laget av aluminium, for å gi høy lastekapasitet og høy robusthet. -

 

Utvides til 53cm og kan lastes med 3kg - Lett å sette opp og låses med et håndtak - 5/8" (16mm) med 1/4" og 3/8" gjenger hunn. Magic Arm er funksjonell og praktisk, og et must-have tilbehør i fotografens veske. Laget av høy kvalitet i henhold til italienske standarder i slitesterkt aluminiumsmateriale, noe som gjør denne magiske fotoarmen til et meget pålitelig tilbehør. Det smarte senterhåndtaket er spesialdesignet for å låse alle tre leddene under skytingen. Dette sikrer at det ikke vil være noen uønskede utglidninger eller problemer når du trenger å fokusere på å få det perfekte bildet.

Utformingen av den magiske fotarmen balanserer styrke med fleksibilitet. Veier kun 1,17 kg, men Magic Arm kan trygt holde vekter opp til 3 kg mens den strekker seg til en maksimal lengde på 53 cm. Med slike pålitelige funksjoner kan du stole på denne armen for å håndtere de mest krevende fotografiene. Den leveres med en standard størrelses 16 mm kontakt og pin og 3/8" og 1/4" skruer.

 

Dette gir deg en kompatibel og funksjonell Magic Photo Arm som tar deg hvor som helst

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Manfrotto
Produktkategori Stativ
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenr143N
36225