Leica Summilux-M 35 f/1.4 Sølv Leica Summilux-M 35 f/1.4 Sølv Leica Summilux-M 35 f/1.4 Sølv

Leica Summilux-M 35 f/1.4 Sølv

47 300,-
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
✉ Send meg mail når varen er på lager
0

Ta steget inn i SL-systemet

Nå er det kampanje på Leica SL-kits.

0

Utstilling med Arash Taheri

23. februar - 31. mars hos Foto.no Bergen
Fotoutstillingen La meg leve.

Leica Summilux-M 35mm f/1.4 - en individualist gjenoppstår

Leica kan se tilbake på mer enn 150 år med utvikling og produksjon av linser og objektiver. I løpet av denne tiden har det blitt konstruert en rekke mesterlige presisjonsverktøy som har satt standarden innen fotografering og som har utvidet grensene for hva som er teknisk mulig.

Dette gjelder spesielt objektivene til det legendariske Leica M-systemet. En av disse klassikerne, som først ble lansert i 1961, kommer nå i produksjon igjen: Leica Summilux-M 35mm f/1.4.

Dette har vært et populært M-objektivet helt frem til i dag. Da det kom, var det verdens mest lyssterke vidvinkelobjektiv. Dessuten var det både kompakt og lett med en vekt på kun 200 gram.

Både ytelsen og den særegne bildeeffekten skilte seg ut. Ved fotografering på maksimal blenderåpning fikk bildene med en myk bokeh som er vanskelig å oppnå selv med digital bildebehandling. Disse egenskapene gjorde at Summilux-M 35mm f1.4 fikk kallenavnet "True King of Bokeh".

Etter mer enn 35 år med nesten uendret produksjon kommer nå en relansert utgave som er laget på Leica-fabrikken i Wetzlar, Tyskland. Det originale designet til den første Summilux-M 35mm f/1.4 er beholdt og den optiske konstruksjonen er lik.

Fotografering med åpen blenderåpning, spesielt av motiver med lyspunkter i bakgrunnen, gir lyseffekter som kan brukes kreativ. Blender man ned til f2.8, gjengir objektivet særdeles skarpe bilder helt uten forvrengning, noe som oppfyller moderne krav til bildekvalitet.

Frontringen i rustfritt stål, kjent som "Steel Rim", samt den låsbare fokusringen og objektivdekselet, er modellert etter originalen. Den runde solblenderen er ny og kommer med E46-gjenge som muliggjør bruk av filtre. Alt følger med i pakken.

Summilux-M 35mm f/1.4 er det fjerde objektivet i Leica Classic Line. Tidligere har Leica relansert Leica Summaron-M 28 f/5.6, Leica Thambar-M 90mm f/2.2 og Leica Noctilux-M 50mm f/1.2 ASPH.

 

 

I pakken:
Leica Summilux-M 35mm f/1.4
Solblender
Rund solblender (E46)
Frontdeksel
Bakdeksel

 


 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Merker Leica
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst


Produsentens varenr11301
508129