Leica S3 kamerahus Leica S3 kamerahus Leica S3 kamerahus Leica S3 kamerahus Leica S3 kamerahus Leica S3 kamerahus Leica S3 kamerahus Leica S3 kamerahus Leica S3 kamerahus Leica S3 kamerahus Leica S3 kamerahus Leica S3 kamerahus Leica S3 kamerahus

Leica S3 kamerahus

222 600,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
0

Ta steget inn i SL-systemet

Nå er det kampanje på Leica SL-kits.

0

Utstilling med Arash Taheri

23. februar - 31. mars hos Foto.no Bergen
Fotoutstillingen La meg leve.

Leica S3 sin fortreffelighet er basert på det veldesignede overordnede systemet. Alle enkeltdeler er nøyaktig tilpasset hverandre og smelter sammen i perfekt harmoni for det legendariske Leica-utseendet.

Kameraet er utviklet gjennom tett samarbeid med profesjonelle fotografer, og er ideell for profesjonell bruk. Enestående bildekvalitet og teknisk allsidighet skiller Leica S3 så vel som den ukompliserte håndteringen og ekstreme robustheten.

Egenskaper

 • Leica ProFormat sensor
 • 64 megapiksler oppløsning
 • Høy sensorfølsomhet opp til ISO 50000
 • Mellomformat cine 4K-video

Sammenlignet med en tradisjonell DSLR med moderne multimediafunksjoner, er Leica S3 et mediumformatkamera preget av dets fleksible funksjonssett og integrasjon i et velutviklet system. Leica S3 har en videreutviklet 64MP 30 x 45 mm CMOS-sensor, og tilbyr høyoppløselig stillbilder med 15-blendertrinn dynamisk rekkevidde og et bredt følsomhetsområde fra ISO 100-50000 som passer til arbeid under forskjellige forhold. Sensorens design utelater også et optisk lavpassfilter for å oppnå en høy grad av skarphet og klarhet.

I tillegg til stillbilder muliggjør sensoren også DCI 4K og Full HD videoopptak ved å bruke hele sensorens bredde for et utpreget "medium format look." I tillegg er fordelene med stillbilder et autofokussystem med faseregistrering som bruker et sentralt punkt på tvers av typen for rask og nøyaktig fokuseringsytelse.

Leica S3 kompletterer bildefunksjonene, og opprettholder de kjente designtrekkene til tidligere S System-kameraer, inkludert en stor 0,87x forstørrelse, optisk pentaprisme-søker for komfortabel visning. Alternativt er en bakre 3.0" 921k-punkts LCD-skjerm tilgjengelig for fotografering i live-visning og gjennomgang av bilder, og en LCD-toppstatus kan brukes til å raskt gjennomgå fotograferingsinnstillinger.

64MP Leica ProFormat sensor og videoopptak

S3 kjennetegnes av sin høyere oppløsning, og har en 64MP 30 x 45 mm CMOS-sensor for å oppnå en høy grad av klarhet, følsomhet og et bredt dynamisk område som er vurdert til opptil 15 blendertrinn. Denne "Leica ProFormat" -sensoren utelater også et optisk lavpassfilter fra designen for å oppnå størst mulig skarphet. Utover oppløsningen muliggjør den oppdaterte designen også et bredt følsomhetsområde fra ISO 100-50000 og støtter kontinuerlig fotografering opp til 3 bilder per sekund. Når det gjelder fokusering, er et prediktivt autofokussystem for faseregistrering raskt, stille og fordeler sporing av bevegelige motiver gjennom bruk av et enkelt sentralt krysstypepunkt.

Utover stillbilder, muliggjør den oppdaterte sensoren også imponerende videofunksjoner, og støtter DCI 4K-opptak med 24 bilder per sekund og Full HD opp til 30 bilder per sekund, med begge formatene som kan benytte seg av sensorens fulle bredde. En ekstern mikrofon kan brukes via 3,5 mm-porten og ekstern innspilling på Full HD støttes via HDMI Type-C med 4: 2: 2 8-biters fargeprøvekontroll.

Kamerahus design

 • Optisk pentaprismesøker har et høyt øyepunkt og 0,87x forstørrelse for komfortabel, lys og flytende visning. En opplyst LCD-bar er integrert i finners design for å gi fotograferingsinformasjon og valgfrie utskiftbare fokuseringsskjermer er tilgjengelige for å passe til forskjellige fotograferingsstiler.
 • Bakre LCD skjerm på 3.0" og 921k-punkts er tilgjengelig for overvåkning i live-visning og gjennomgang av bilder og er dekket med Corning Gorilla Glass for ekstra beskyttelse og større visningsklarhet.
 • Topp monokrom status LCD-skjerm kan brukes til å raskt gjennomgå opptaksinnstillinger.
 • Dobbelt lukkersystem er kompatibelt med både fokalplanets lukker i kameraet, for eksponeringer mellom 1/4000 sek og 2 minutter med blitssynkronisering på 1/125 sek, eller med utvalgte linser av typen Central lukker / bladlukker, som tilbyr blitssynkronisering hastigheter opp til 1/1000 sek.
 • Robust kroppsdesign bruker et magnesiumlegeringsskall med sklisikker gummipansering, en toppplate av magnesiumlegering, grunnplate av aluminiumslegering og kontrollelementer i rustfritt stål og objektivfeste.
 • Støv- og sprutsikker tetting muliggjør arbeid i utfordrende værforhold.
 • Dobbelt kortspordesign har plass til ett SD / SDHC / SDXC-kort og ett CompactFlash-kort for fleksibilitet ved lagring.

Tilkobling

 • Innebygd Wi-Fi, når det brukes i forbindelse med Leica FOTOS-app for iOS og Android, tillater deling av bilder direkte til en koblet mobilenhet og muliggjør også fjernkontroll over S3 og fjernopptak via et live-visningsbilde.
 • Tethering støttes via Lemo USB 3.0-porten for en effektiv studiobasert arbeidsflyt.
 • Integrert GPS-modul kan brukes til geotagging av bilder, samt innhenting av automatiske dato og klokkeslettinnstillinger.

Produktinformasjon

Farge Sort
Hovedkategori Kamera
ISO sensitivitet 100 - 50000
Kamerafatning Leica S
Megapiksler 64
Merker Leica
Modell S3
Produktkategori Mellomformat
Produkttype Mellomformat
Sensor Størrelse 30 x 45 mm
Sensorstørrelse Mellomformat


Produsentens varenr10827
103661