Laowa 58mm f/2.8 2X Ultra Macro APO For Nikon Z Laowa 58mm f/2.8 2X Ultra Macro APO For Nikon Z Laowa 58mm f/2.8 2X Ultra Macro APO For Nikon Z Laowa 58mm f/2.8 2X Ultra Macro APO For Nikon Z Laowa 58mm f/2.8 2X Ultra Macro APO For Nikon Z Laowa 58mm f/2.8 2X Ultra Macro APO For Nikon Z Laowa 58mm f/2.8 2X Ultra Macro APO For Nikon Z

Laowa 58mm f/2.8 2X Ultra Macro APO

For Nikon Z

6 890,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen

Laowa 58mm f/2.8 2x Ultra Macro APO er et makroobjektiv for speilløse kameraer, designet med en 40,9° synsvinkel på fullformatsensorer. Den har en apokromatisk (APO) karakteristikk som gjør at kromatisk aberrasjon både ved «i fokus» og «ute av fokus» komprimeres til et minimum. Dette objektivet er, som mange andre Laowa makroobjektiver, i stand til å fokusere fra 2:1 forstørrelse til uendelig og kan fungere som både makro- og portrettobjektiv. Den har 3 glass med ekstra lav spredning (ED) og 3 glass med Ultra-High Refractive Index som gir bilder med enestående skarphet. Den veier rundt 595g som er lett å ha med seg.

  • Opptil 2x forstørrelse
  • Apokromatisk (APO) karakteristikk
  • Enestående skarphet
  • Dypere dybdeskarphet
  • Intern fokusering
  • Glatt bokeh

Opptil 2x forstørrelse
Dette nye 58 mm-objektivet kan fokusere uendelig til 2x forstørrelse og har en minimumsfokusavstand på 18,5 cm. Fungerer også godt som et portrettobjektiv med 40,9° synsvinkel.

Apochromat APO design
Den kromatiske aberrasjonen (CA) ved både i-fokus og ute-av-fokus-området (longitudinal CA) er kontrollert til det minimale. Bildene med mindre CA unngår også tidkrevende etterproduksjon.

Enestående skarphet
Objektivet består av 3 ED-glass og 3 glass med Ultra-High Refractive Index som leverer fantastiske detaljer og kontrast fra senter til hjørne.

Dypere dybdeskarphet
Siden objektivet har kortere brennvidde enn de generelle makroobjektivene på markedet, kan det lage bilder med lengre DOF. Det kan gjøre bakgrunnen mer synlig med samme blenderåpning. Det er gunstig når fotografen håper å skape visuelle fortellinger.

Intern fokusering
Med intern fokusering unngår man kollisjon mellom linsen og objektene. Det forhindrer også at støv eller aske faller ned i linsen.

Myk bokeh
Objektivet er satt sammen med 13 blenderblader, som er i stand til å skape rund og behagelig bokeh.

 

 

Produktinformasjon

Autofokus Nei
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 74
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 67
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 13
Korteste brennvidde obj 58
Lengde Objektiv (mm) 117
Lengste brennvidde 58
Merker Laowa
Nærgrense i cm 18,5
Objektivfatning Nikon Z
Objektivtype Makro
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Største blender tele f/2.8
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 595
Zoom Nei


Produsentens varenrVE5828NZ
501208