Laowa 12mm T2.9 Zero-D Cine (Cine) Canon EF Laowa 12mm T2.9 Zero-D Cine (Cine) Canon EF Laowa 12mm T2.9 Zero-D Cine (Cine) Canon EF Laowa 12mm T2.9 Zero-D Cine (Cine) Canon EF Laowa 12mm T2.9 Zero-D Cine (Cine) Canon EF Laowa 12mm T2.9 Zero-D Cine (Cine) Canon EF

Laowa 12mm T2.9 Zero-D Cine

(Cine) Canon EF

18 390,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Laowa 12mm T2.9 ZeroD Cine for Canon EF passer for både stort format og Super35 kameraer. Bildesirkelen tillater cinegrafer å ikke bare bruke på fullformatsensorer (størrelse = 43,14 mm), men også i stand til å fylle Vista Vision-sensorene på RED Monstro og sensoren på Arri Alexa LF (Size @ open-gate = 44,7 mm) helt . Objektivet er også ideelt for kameraeiere i Super35-størrelse med det ultrabrede 17 mm tilsvarende synsfeltet og dets fremtidssikre beslutning når filmfotografene trenger å oppgradere til kameraer i stort format.

Super kompakt og lett

Dette 12 mm objektivet er ekstremt kompakt og lett til tross for ekstreme spesifikasjoner. Den er 87 mm lang og veier mindre enn 675g. Den kan enkelt monteres på alle typer stabiliseringssystemer, inkludert håndholdte gimbaler.

Forvrengning nær null

Den optiske forvrengningen av ultravidvinkelobjektiv vil aldri være et mareritt for DoP. Forvrengningsgraden for gode vidvinkelobjektiver i markedet varierer fra 2-4%. Venus Optics er imidlertid i stand til å komprimere forvrengningen til et nullnivå. Faktisk hadde ‘Zero-D’ kravet blitt validert av mange eksisterende eiere av Laowa-objektiver fra hele verden.

Ekstremt nær fokuseringsavstand

Objektivet kan fokusere på en ekstremt nær fokuseringsavstand. Den kan fokusere hvor som helst fra 18 cm vekk fra sensoren (<4” fra frontelementet) helt til uendelig. Ingen diopter vil være nødvendig i dette tilfellet. Vidvinkelobjektiver skaper vanligvis et 'flatt' bilde med veldig dyp DOF, men med denne tette fokuseringsevnen og et raskt t-stopp, er Laowa 12mm i stand til å skape noe unikt bredt og grunt DOF-utseende med behagelig bokeh. 

Robuste og profesjonelle cinehus

Designet med standard 0,8 mod-gir på både blenderåpning og fokuseringsringer for enkel installasjon av følgefokus-systemet. Et utvidet 270° jevnt fokuskast er designet for å samle fokus. Hele kabinettet til objektivet består av aluminiumslegering. 

En 114 mm trinnring er inkludert i pakken for å utvide frontdiameteren slik at den passer til matt størrelse i industristørrelse. Venus Optics har testet med en rekke mattebokser i markedet, og den er fremdeles fri for vignettering på VV-sensoren med mattboksen installert.

En pelicase/hardcase koffert følger med med spesialdesignet skum for å beskytte objektivet under transport.

Produktinformasjon

Autofokus Nei
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 102
Farge Sort
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 7
Lengde Objektiv (mm) 87
Merker Laowa
Nærgrense i cm 18
Objektivfatning Canon EF
Objektivtype
  • Cine
  • Vidvinkel
Produktkategori Objektiver til videokameraer
Produkttype Cine
Vekt Objektiv (g) 675
Værtettet Nei


Produsentens varenrVE1229CCM
189748