Kupo KCP-221 20" Extension Grip Arm Sølv with Baby Hex Pin - Silver Kupo KCP-221 20" Extension Grip Arm Sølv with Baby Hex Pin - Silver Kupo KCP-221 20" Extension Grip Arm Sølv with Baby Hex Pin - Silver Kupo KCP-221 20" Extension Grip Arm Sølv with Baby Hex Pin - Silver

Kupo KCP-221 20" Extension Grip Arm Sølv

with Baby Hex Pin - Silver

694,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
5 stk. Leverandørlager

Andre kjøpte også

KUPO KCP-221 20" Extension Grip Arm with Baby Hex Pin - Silver

KCP-221 er en ca 50cm Sølvblank Grip Arm (eller Gobo Arm eller Boom Arm) som brukes for å holde Flag, Gobos eller lignende utstyr og brukes gjerne monter på en C-Stand. Den har ett kraftig Grip-Hode i den ene enden og. Armen har i andre enden; en sekskantet 16mm baby-pinne som er egnet for montering av en lysarmatur eller annet utstyr med en baby-mottaker.

  • Oversized t-håndtak for stort dreiemoment
  • Holdbar konstruksjon med en sentral bolt i rustfritt stål og en fast solid pinne
  • V-kjever med et spesielt tanndesign for bedre grep
  • Røroverflaten er nøye maskinert for å skape en grov tekstur
  • Begrenset to års garanti

Den 50cm (20") gripearmen med Grip Hode med stort håndtak, montert i enden av et 50cm stykke stålrør 5/8" (16 mm) i diameter. Overflaten på enden er møysommelig bearbeidet for å skape en grov tekstur for å sikre en sklisikker overflate. 2-1/2" gripehodet består av et par roterende aluminiumsskiver festet til en 16mm (5/8") mottaker. Skivene har fire forskjellige størrelser V-formede kjever for å akseptere alt tilbehør med en 5/8", 1/2", 3/8" eller 1/4" monteringsbolt eller rør. De V-formede kjevene har tenner som griper godt tak i det som er montert mellom platene. Gripehodet har et overdimensjonert ergonomisk T-håndtak og dedikerte rullelager designet for maksimalt dreiemoment. Gripehodet bruker en sklifri aluminiumsfriksjonsskive som vil opprettholde holdbarheten over tid og gir brukeren positiv låsestyrke og presis kontroll. Den er konstruert rundt en solid stålbolt med en fast solid pinne for å feste den til aluminiumsstøpingen for økt styrke og holdbarhet. 20" gripearmen brukes nesten alltid sammen med et 2 1/2" gripehode gir deg full fleksibilitet til å posisjonere goboer som flagger og silke så vel som annet tilbehør nesten hvor som helst.

Vekt: 1,09 kg

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Kupo
Produktkategori Stabilisering
Produkttype Arm


Produsentens varenrKCP-221